fbpx
3.9 C
Budapest
2024. április 19. péntek

Testszerviz

Webáruház

Tápláló SVÉDerő

Folyékony szupertápanyagok a svéd multivitaminokban!

- Hirdetés -

Kiválóan hasznosuló, gyorsan felszívódó azonnali tápanyagbombák!

Napi 200,- Ft az egészségért!

Ezek lehettek volna ennek a cikknek a címei.

Swedish Nutra termékcsalád

Swedish Nutra svéd folyékony multivitamin termékek egy különleges szupertápanyag keveréket is tartalmaznak.

Ezek a szuperélelmiszerek magas tápanyagtartalmúak, és a rendkívül hatékony felszívódású svéd termékek koncentráltan tartalmazzák ezeket a különleges tápanyagforrásokat.

Érdemes néhány ilyen tápanyagbombával közelebbről is megismerkednünk!

Brokkoli

brokkoli a fodros kelhez és a többi káposztafélékkel rokon zöldségünk. Így a rokonai közé tartozik a karfiol, a bimbós kel és a karalábé is.

brokkoli nagyon sok tápanyagot tartalmaz, kevés szénhidrát és sok rost mellett. Ez a zöldség sok béta-karotint (amiből a szervezetünk A-vitamint készít), folsavat (B9-vitamint) és C-vitamint, valamint tiamint (B1-vitamin), riboflavint (B2-vitamin) és niacint (B3-vitamint) is tartalmaz.

Sok benne a kalcium is, és jelentős a vastartalma is. A benne található különleges tápanyagoknak köszönhetően fontos szerepe lehet egy rákbetegség kockázatát csökkentő étrendben.

A különböző vitaminokról itt olvashatsz bővebben.

Érdekesség, hogy a brokkolit már az ókori Rómában is ismeretél. Az akkori növény már nagyon hasonlított a ma ismert változathoz.

Magyarországon is már régóta ismert zöldségnövény, de nagyobb népszerűséget csak az utóbbi 20-25 évben ért el.

Cékla

cékla is egy szuperzöldség, ami tele van egészségvédő tápanyagokkal.

Ezt a kiváló, magas tápértékű zöldséget is ismerték már a Földközi-tenger környékén 5000 évvel ezelőtt. A cékla nálunk csak a 17. században vált ismertté.

cékla többek között javítja a vérkeringéstcsökkenti a gyulladástsegíti a máj működésétzsírégető hatású, valamint javítja az állóképességet a sejtek oxigénfelhasználásának optimalizálásával.

Spirulina alga

spirulina egy mikro algafajta, amely már több százmillió éve él a Földön.

Magas tápanyagtartalma miatt lehet por alakban hozzákeverni például egy zöldturmixhoz.

Ebben az algában mind a 8 esszenciális aminosav megtalálható. Ezekre mindenképpen szüksége van a szervezetünknek, hogy fel tudja belőlük építeni a saját fehérjéit, épen ezért a vegánok számára nagyon fontos lehet ez a szupertáplálék.

A spirulina algában sok a B-vitamintartalom, illetve magas az ásványi anyag és nyomelemtartalma is. Többek között van benne kalciumkáliummagnézium, cink, mangán és jódszelén is.

Az ásványi anyagokról és nyomelemekről itt olvashatsz bővebben.

Swedish Nutra szuperélelmiszer keverék, ami benne van a multivitamin készítményekben a fentieken kívül tartalmaz még aloe verátázsiai ginzengetlucerna port, zöld tea portcitrus bioflavonoid portszőlőmag port, ahogy az a termékek címkéin is szerepel.


Kattints a képre!

Kulcs a tápanyagokhoz könyv

Kulcs a tápanyagokhoz könyv tartalmaz minden fontos tudnivalót annak érdekében, hogy soha ne alakuljon ki nálad ásványi anyag- vagy nyomelemhiány, illetve tudd, hogyan készíts tápanyagokban gazdag ételeket!


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek