fbpx
13.9 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Vajon hol van a kapcsolat egy testileg, lelkileg kihívást jelentő túra és a serrano sonka között?

Csillapíthatja-e egy napok óta túrázó szomját egy pohár helyi bor? Ki az a világhírű művész, akinek életútja épp két híres borvidéket kapcsol össze? Hogyan indukálja a fentiek megtapasztalása a lelki szabadság elérését és egy könyv megszületését?

- Hirdetés -

Ezekről a témákról is beszélgetünk a különleges bor és ételkóstoló során, ahol örömmel vesszük interaktivitásotokat.

E különleges borkóstoló és ízélmény ötlete akkor fogalmazódott meg bennem, amikor a spanyol El Camino alkalmával illetve barcelonai látogatásom során készített fotókat nézegettem. A fotók visszahozzák azokat az érzéseket, melyek az utazás során belém ívódtak.

Így számomra egy Albarino-ban benne van Galicia esőjének nedvessége, hazavonuló szarvasmarháinak illata, lábaim fáradtsága, egy Cepell-ben Katalónia esti zsongása és vidámsága, egy Cava-ban pedig szülinapi reggelem magányos, de boldog tengerparti elmélkedése is. És mivel napjaimból nem maradhat ki az irodalom, így bennük van e térség elfelejthetetlen művészeinek munkássága is.

Szóval szeretettel meghívlak az „El camino, La comida – Spanyol ízek, spanyol utak Ádám Gabival” egy egyedi vacsoraélményre, mert az előadásom alatt spanyol étel és borválogatást lehet kóstolni.

Tervezett borsor

Tervezett ételek

Ádám Gabi
Ádám Gabihttps://www.optimise.hu
Ádám Gabi vagyok. Írok, mesélek, segítek, hogy boldog légy! Eddigi életemben - Hozzád hasonlóan – én is számos nehézséggel küzdöttem meg, de mindezek ellenére pozitív életszemlélettel élem napjaimat. Sokáig kerestem mi az oka annak, hogy boldog tudok lenni, míg másoknak ez nem sikerül. Mígnem rájöttem, hogy életünk aprónak tűnő, mégis fontos, pillanatait realizálni tudom, és hálával közelítek minden ilyen pillanat felé.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek