fbpx
10.4 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

Nietzsche és a spanyol ételeket és történeteket kínáló est

Mennyire meghatározó számodra, hogy mikor kivel találkozol az életben? Mennyire motivál téged mások ereje, kitartása? Hogy kerülhet említésre Nietzsche német filozófus egy spanyol ételeket és történeteket kínáló esten? 

- Hirdetés -

Miután évekkel ezelőtt végigjártam az El Caminot és életem egy teljesen más mederbe került, sokat foglalkoztam azzal, miért is van ekkora jelentősége annak, ha az ember elvonul valahova, napokra, hetekre esetleg hónapokra. 

 Modern világunk annyi impulzussal lát el minket, hogy az egyik elnyomja a másikat, sokszor épp azt, amire figyelnünk kellene. Elég nagy ráeszmélés volt számomra, mikor rátaláltam azokra a figyelmeztetésekre, melyek ugyan itt voltak a szemem előtt, de nem vettem észre őket. 

Tán épp a hatalmas információzuhatag miatt nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget. 

Most azonban már saját bőrömön tapasztalt érzések segítik további utamat, és segítenek ahhoz, hogy mindig emlékezzek a lelki szabadságom megtartásához fontos értékekre. 

Spanyolország kiemelt jelentőségű e tekintetben, hiszen innen indultam el, és tértem vissza oly sokszor, megismételni az általam kedvelt élményeket. 

E spanyol élményekről, nehézségekről, következményekről, tapasztalatokról, tervekről, irodalmi és egyéb művészeti kapcsolódásokról is beszélgetünk majd e különleges vacsoraélményen, emellett kóstolunk finom spanyol borokat, sonkát, sajtokat és beszélgetünk kötetlenül amíg kedvünk tartja.

2024. április 12. péntek 19:00
Stikli | kávézó – konyha – bár | 1134 Budapest, Taksony u. 9.

 Foglald le a helyed, mert gyorsan fogynak a jegyek!

Ádám Gabi
Ádám Gabihttps://www.optimise.hu
Ádám Gabi vagyok. Írok, mesélek, segítek, hogy boldog légy! Eddigi életemben - Hozzád hasonlóan – én is számos nehézséggel küzdöttem meg, de mindezek ellenére pozitív életszemlélettel élem napjaimat. Sokáig kerestem mi az oka annak, hogy boldog tudok lenni, míg másoknak ez nem sikerül. Mígnem rájöttem, hogy életünk aprónak tűnő, mégis fontos, pillanatait realizálni tudom, és hálával közelítek minden ilyen pillanat felé.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek