fbpx
29.4 C
Budapest
2024. július 13. szombat

Testszerviz

Webáruház

Méregtelenítés mindenkinek!

A méregtelenítés jogosságát időről-időre megkérdőjelezik a tudomány nevében. 

- Hirdetés -

Sok orvos azt állítja, hogy a méregtelenítő kúrák feleslegesek.

Ezzel ellentétben a természetgyógyászok esküsznek rá!

Tudd meg mi az igazság, hogy érdemes csinálni és milyen eredményekre számíthatsz!

Életmódunk és az egészségünk

Amíg egészségesek vagyunk, nem igazán törődünk magukkal, csak akkor gondolunk rá, hogy nem bántunk jól a testünkkel, ha már érzékelhetően kellemetlen vagy akár fájdalmas panaszaink nem lettek.

Jó esetben ekkor ébredünk rá, hogy az étrendünk, az életmódunk is számít abban, hogy milyen az egészségünk.

De sokan vannak olyanok is, akik nem látják ezt az összefüggést, és orvoshoz fordulva csak a tünetekkel foglalkozó kezeléstől várják panaszaik elmúlását.

Így lesz létjogosultsága a fájdalomcsillapítóknak, az emésztést serkentőknek, vagy az emésztőrendszeri panaszok tüneti kezelésének.

Alternatív gyógyítás

Az alternatív gyógyászat vagy más néven természetgyógyászat másként gondolkodik az egészségügyi panaszainkról. Ilyenkor a panaszok kezelése ősi hagyományokon, kipróbált módszereken alapszik, és nem a modern gyógyszerek és legújabb orvostudományi eredmények lesznek a főszereplők.

Egy természetgyógyász eszköztárában gyakran a gyógyfüveké a főszerep, illetve az olyan életmódot és étrendet is érintő változtatásokon, mint a böjt vagy a méregtelenítés.

Egy természetgyógyász első dolga, hogy rámutat ezeknek a dolgoknak is fontosságára.

Méregtelenítsünk?

A méregtelenítés hagyományos értelemben a „szervezetben felgyülemlett és lerakódott mérgeket, felesleges anyagokat” akarja eltávolítani.

Erre az orvosok válasza az, hogy ez teljesen felesleges, hiszen a veséken és a beleken keresztül folyamatosan ürülnek ki a salakanyagok, és a májunk és a vesénk szüntelenül szűri a vért, amivel valóban kikerülnek a sejtek által termelt salakanyagok, illetve a bőrön vagy a beleken át felszívódott káros anyagok.

Az immunrendszerünk folyamatosan véd minket a kórokozók ellen, illetve takarítja el az elpusztult vagy megbetegedett sejteket.

Akkor most mi az igazság?

Kell nekünk méregtelenítés?

A józan ész nem kedveli a szélsőségeket.

Orvosi szemlélet

Először is az orvosoknak, a modern tudománynak is igaza van abban, hogy a májunk, a vesénk és az immunrendszerünk folyamatosan végzi a dolgát, és ezét szükségtelen az orvosi kezelést bármiféle „méregtelenítéssel” kezdeni, ehelyett fókuszálni kell a tünetekre, és azok nyomán megállapítani a betegséget, aminek kezelésére megvan az engedélyezett módszer.

Ha az orvos ezt betartja, akkor tudományosan jár el, és nem vonható felelősségre, bármi is történik a beteggel.

Alternatív szemlélet

Egy természetgyógyász az ember életmódját is nézi, nemcsak a tünetekkel törődik.

Éppen ezért számba veszi az emésztőrendszer, a máj, a vesék leterheltségét még akkor is, ha a vérből és vizeletből vett minta alapján egy orvos ezeket a szerveket egészségesnek látja, vagy ha gond is lenne vele, további gyógyszerekkel, számára előírt kezelésekkel foglalkozna csak azzal a laborétékkel.

Így felír gyomorsav lekötőt, vérnyomás- vagy koleszterin csökkentőt, de nem nézi meg, hogy milyen más életmódbeli vagy étrendi okok lehetnek ezek mögött.

Az alternatív szemlélet nem így gondolkodik, megpróbálja azokat az okokat is kezelni, amelyek hosszú távon a panaszokat okozhatják, hiszen az életmód, az étrend nem az egyik napról a másikra ássa alá az egészségünket, hanem hosszú évek, évtizedek alatt.

És a teljes gyógyuláshoz ezekkel is tenni kell valamit.

Ennek az alternatív szemléletnek a létjogosultságát ma már az orvosok is elfogadják a betegségek kockázatának csökkentőjeként vagy az orvosi gyógyítást kiegészítéseként.

Méregtelenítés újragondolva

Ma már nincs vita arról, hogy a szokásos étrend és ételvitel, hosszú távon megterheli a szervezetet, hiszen az orvostudomány szerint is ezek az okai a civilizációs betegségeknek, amelyek a járványszerű elhízástól az inzulinrezisztencián és a 2-es típusú cukorbetegségen át, a növekvő meddőségig vagy a daganatos betegségekig terjednek.

A káros hatásoknak ezért a bélrendszer, a nyirokrendszer, a méregtelenítő szerveink (a máj és a vese), illetve az immunrendszerünk van kitéve, hiszen ma már gyakran előfordulnak a szervezetünkben tartós gyulladások, vagy más kóros folyamatok, pont az életmód és étrend káros hatásai miatt.

Kinek ne lennének egészségügyi panaszai? Itt fáj, ott görcsöl, amott zsibbadt… feledékenyek, kialvatlanok vagyunk…

Éppen ezért jogos a méregtelenítő szerveinket (máj, vese) és immunrendszerünk (ide tartozik a nyirokrendszer is) megtámogatni, és megfelelő gyógynövények és rostok bevitelével támogatni és tehermentesíteni.

A fentiekből látható, hogy akár egészégünk támogatására, akár a betegségből való gyulást követő regeneráció támogatására érdemes élni az alternatív személetből fakadó méregtelenítő szerveinket és az emésztőrendszerünket, hasznos bélbaktériumainkat támogató modern és hatékony lehetőségekkel.

Testszerviz Vitalissimo modern méregtelenítő megoldások

A Vitalissimo webáruház a Myrobalan termékeket kínálja a hagyományos életmódunk és étrendünk egészségkárosító hatásainak a kezelésére, ami nagyon hasznos bárkinek, aki törődik az egészségével.

A Myrobalan termékcsalád az alternatív tibeti gyógyászat gyógynövényeit és a modern kutatásokkal igazolt rostokat felhasználva segíti a máj, a vesék és az emésztőrendszer, az immunrendszer egészségének a helyreállítását és tehermentesítését.

Van olyan készítmény, ami célzottan kitakarítja a bélrendszert.

Van májsegítő és nyirokrendszer-támogató készítmény, van olyan készítmény is, ami segít az immunrendszert lekötő gombák és paraziták ellen.

Mindezek a készítmények különféle csomagokba rendezve, egymás hatását erősítve hatékonyan érik el a céljukat.

Teljes nagytakarítás

Elsőként azt a komplex csomagot ajánljuk, amely belső nagytakarítást végez a testünkben. Évente legalább egyszer érdemes ezt megtennünk. Aki még nem tette meg, most itt a nagyszerű alkalom rá!

A csomagban levő készítmények segítik a szervezetünk védelmét a gombák és paraziták ellen, támogatják a máj és a nyirokrendszer munkáját, és végül, de nem utolsó sorban elősegíti az emésztőrendszer egészségét, hogy már az első védelmi vonalunk, a bélflóra is hatékonyan működhessen.

Ez az első védvonal velünk barátságban levő baktériumok milliárdjaiból áll.

Ezekről a baktériumokról itt olvashatsz bővebben.

Kattints a képre!

Rendszeres támogatás az egészségért

Egészségmegőrző máj- és nyirokrendszer támogatást kínál a következő Myrobalan csomag, amelyet rendszeres időközönként érdemes alkalmazni, hogy az immunrendszerünk és a májunk a legjobb erőben legyen.

Ez a csomag két készítmény kombinációja, így ezek a termékek egymás hatását erősítik a hatékonyság érdekében.

Kattints a képre!

Egészséges bélrendszer

A harmadik ajánlott Myrobalan családtag a bélrendszer karbantartására szolgáló 30 napos DETOX termékcsomag.

A csomag használatával elérhetőek a következő előnyök:

– HOZZÁJÁRUL A RENDSZERES SZÉKLETÜRÍTÉSHEZ
– MEGSZÜNTETI A PUFFADÁST
– MEGSZÜNTETI A SZÉKREKEDÉST VAGY A HASMENÉST 
– A SALAKANYAGOK KITAKARÍTÁSÁVAL HOZZÁJÁRUL A FOGYÁSHOZ
– AZ IMMUNRENDSZERT ERŐSEBBÉ ÉS ELLENÁLLÓBBÁ TESZI

Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek