fbpx
16.4 C
Budapest
2024. május 24. péntek

Testszerviz

Webáruház

Legyél tűzoltó!

Mi az? Szinte minden megbetegedés oka vagy mellékhatása, ami súlyosbítja a bajt

- Hirdetés -

A legtöbb bajért felelős

Az egészségünkkel kapcsolatos talán leggyakrabban emlegetett szó a gyulladás.

Ha megbetegszünk, akkor az orvos rögtön a gyulladás helyét keresi, és azt igyekszik csökkenteni.

A szervezetünk is ezt szeretné csökkenteni a lázzal vagy a gyulladás helyén megjelenő védekező sejtjeink bevetésével.

Pontosan mi a gyulladás?

Minden gyulladás az immunrendszerünk válasza egy fertőzésre vagy irritációra.

A gyulladás látható és érzékelhető jellemzői a következők: duzzanatvöröses-pirosas bőrszínfájdalom és melegség jelentkezése a begyulladt területen, illetve az érintett szerv működésének a meggyengülési vagy kiesése. A gyulladás mindig szövetkárosodást is okoz.

A fehérvérsejteknek fontos szerepük van a gyulladás kezelésében, mivel ezek pusztítják el a kórokozókat, illetve a gyulladás miatt elhalt sejtjeink maradványait. Ekkor jelenik meg a genny.

Akut vagy krónikus

Az akut, azaz a gyors lefolyású gyulladás az egészséges immunrendszer természetes reakciója egy sérülésre vagy fertőzésre. A szervezet ilyenkor egy kórokozó ellen védekezik, vagy a sebet akarja gyorsan begyógyítani. A gyulladás ilyenkor a gyógyulás velejárója.

Ha a gyulladás elhúzódik vagy súlyos esetben folyamatosan fennál, akkor beszélünk krónikus, azaz elhúzódó gyulladásról, ami már nyilvánvaló ok nélkül is kialakulhat, és sokkal nehezebben gyógyul vagy gyógyító, hiszen hajlamos szétterjedni a szervezetünkben.

Van úgynevezett szisztémás gyulladás is, amikor a gyulladás az egész szervezetet érinti és nem lehet helyileg behatárolni.

Betegségek súlyosabbá válása

Vannak olyan betegségek, amikor a gyulladás mellékhatáskánt jelentkezik. Ilyen például a cukorbetegség, az érelmeszesedés, amikor az egész érrendszerben jelentkezik a gyulladás, ami az erek falait károsítja.

Kulcs az immunrendszerhez könyv

Kulcs az immunrendszerhez című könyv érthetően írja le a gyulladást, és sok hasznos tudnivalóval látja el az olvasót.

Így ez a könyv sok hasznos információt nyújt azoknak, akiknek a szervezetében a gyulladás folyamatos jelen van, és tenni szeretnének ellene.


Testszerviz Vitalissimo webáruház megoldás

Új receptúra, még erősebb gyulladáscsökkentő hatás!

Testszerviz Vitalissimo webáruház hatékony segítsége a gyulladások ellen a Myrobalan termékcsalád legújabb tagja a MeTor gyógynövény készítmény, amely 18 gyógynövény erejével támogatja a szervezetünket bármilyen természetű gyulladás esetén.

Ezek a gyógynövények külön-külön is hatékony gyulladáscsökkentők, de együtt még hatékonyabban fejtik ki a jótékony hatásukat.

MeTor – A „káros tűz kioltója”

tibeti „me” szó jelentése: tűzlángparázs a „gtor” szó pedig: valamit szétszórni, szétteríteni, lerombolnimegsemmisíteni.

Ebből született a készítmény „MeTor” elnevezése, ami a „tűz kioltóját” jelenti.

Ez a készítmény mindazoknak ajánlott, akik a következő problémákkal küzdenek:

  • fog- és torokgyulladás
  • ízületi gyulladások
  • emésztőrendszeri gyulladások
  • gyulladásos bélbetegségek
  • bőrgyulladás
  • nőgyógyászati gyulladások
  • húgyhólyag gyulladás.

Nem végítélet, ha gyulladásos betegséged van!
Tégy ellene! Itt a hatékony segítség!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek