fbpx
23 C
Budapest
2024. április 13. szombat

Testszerviz

Webáruház

Agyő, fáradékonyság!

Energikusan az egész életen át! Ez igazán nagyszerű lenne!

- Hirdetés -

Egészségtünetek

Ahogy az orvos a beteg panaszai alapján meghatározza az érzett tüneteket okozó betegséget, úgy az egészségességünkről is felállíthatnánk egy hasonló, a betegségtünetekkel ellentétes felsorolást.

Itt az elsők között lenne az energikusság, a jókedv és a tettrekészség.

Amikor a szervezetünk le van terhelve valamilyen kórokozó támadásával vagy gyulladással, akkor az energiáink egy részét ez a küzdelem emészti fel.

Ez azt jelenti, hogy már nem vagyunk olyan fittek, már „bujkál bennünk valami”, és ezt mi magunk is megérezzük.

Stressz és a napi kihívások

bágyadtságnak vagy az elkedvetlenedésnek azonban nemcsak egy – még lappangó – betegség lehet az oka.

Ilyen érzést okozhat az is, hogy a szükségünk lenne több pihenésre, regenerációra vagy olyan tápanyagokraamelyek ahhoz kellenének, hogy bírni tudjuk a mindennapjainkkal járó stresszt, a munkánkkal járó koncentrációt és erőt.

Szükséges tápanyagok

Ahhoz, hogy a szervezetünk meg tudjon birkózni akár a stresszel, akár egy kórokozóval, vagy eredményesen küzdjön meg egy pislákoló gyulladással, bizony nemcsak vitaminokra és ásványi anyagokra van szüksége, hanem aminosavakra (ezek a fehérjék alkotórészei), a növényekben és gyümölcsökben elérhető ún. fitotápanyagokra, antioxidánsokra is.

Ezek olyan értékes anyagok, amiket a növény a káros sugárzás vagy rá nézve veszélyes kórokozók ellen termel. Ezek az anyagok számunkra és nagyon hasznosak.

Miben segítenek ezek a tápanyagok?

Védik a bőrünket, javítják a látást, támogatják az immunrendszert, segítik a máj méregtelenítő munkáját, védik a sejtjeinketsegítik a hormonrendszer egyensúlyát, segítik az öngyógyító folyamatokat.

Nemek és korok szerint más és más

Testszerviz Vitalissimo webáruházban a „Swedish Nutra” folyékony táplálékkiegészítő család nőknek és férfiaknak, illetve az 50+ feletti korosztálynak is külön-külön kínál több mint 140 féle hatóanyagot tartalmazó készítményeket.

Az alapvető vitaminokon (A, B-vitaminok, B12, C, D és K) kívül tartalmaz ásványi anyagokat (kalcium, kálium, magnézium), nyomelemeket (pl.: cink, jód, réz) is.

Ezeken az életfontosságú anyagokon kívül létfontosságú aminosavakat, és szuperélelmiszerekből származó koncentrált hatóanyagokat is, mint az áfonya, aloe verabrokkolilucernazöld tea és még sorolhatnám.

Ezek a készítmények tehát olyan értékes tápanyagokat biztosítanak könnyen felszívódó, ízletes formában, amik eljutva minden sejtünkbevédik őket és elősegítik a bennük lezajlódó folyamatokat.

Kattints a képre!
Kattints a képre!
Kattints a képre!
Kattints a képre!
Kattints a képre!

Egy különleges könyv, ami megváltoztatja olvasói életét!

Ez a könyv végigköveti egy nő életét, bemutatja az életkor szerint a szervezetében lejátszódó hormonális folyamatokat és azoknak lelki-érzelmi kihatásait. Röviden abban segít, hogy bárki megérthesse a női test működését.

A könyv olvasója képes lesz arra, hogy kezelje azokat a női problémákat, amik megnehezíthetik az életet.

„Ez a könyv visszaadja a nőiségbe és önmagunkba vetett hitet!”

Dr. Suba Réka orvos


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek