fbpx
29.4 C
Budapest
2024. július 13. szombat

Testszerviz

Webáruház

Karácsonyi örömök

A fenyőfa alatt

Nincs is szebb, emlékezetesebb pillanat, mint amikor egy kisgyermek meglátja a feldíszített karácsonyfát, majd meglátja a neki szánt ajándékot!

- Hirdetés -

A gyerekeink, unokáink öröme és egészsége mindannyiunknak fontos – nem csak karácsonykor.

Ebből a cikkből megtudhatod, hogy a Testszerviz miben segít téged a róluk való gondoskodásban!

A december a gyerekeké

Az év végi ünnepek főszereplői kétségtelenül a gyermekeink és az unokáink.

A Mikulást magunk mögött hagytuk, még pár nap és itt van a karácsony, a gyermekeink, unokáink szemében a csodavárás izgalmával. Vajon mit hoz a Jézuska? Ott lesz-e a fa alatt a legújabb LEGO vagy PlayStation játék?

Gyakran mondjuk, hogy szemünk fénye a gyermek. Vajon mindent megteszünk az egészségükért?

Milyen értékeket adunk át, mire neveljük a gyermekeinket?

Az egészséges életmód gyermekkorban kezdődik

Tudjuk jól, hogy a gyerekekre nem a szép szavak, hanem a példák hatnak a legjobban.

Egyetlen kisgyermek sem úgy tanul meg beszélni, hogy iskolába jár és egyetlen piszenés nélkül hallgatja a nyelvtanár szerepét felvevő édesanyját vagy édesapját, aki elmondja neki, hogyan kell az anyanyelvén megszólalni…

Akkor miért gondoljuk, hogy a kelkáposztafőzelék vagy a párolt brokkoli köret majd elnyeri a tetszésüket, ha mi magunk odavagyunk a sült krumpliért vagy a bundás kenyérért, a jutalomcsokiról nem is beszélve.

Ilyenkor már késő arról kiselőadást tartani, miért kellene inkább a leveles salátákat vagy a párolt zöldségeket választani az édességek helyett.

Kulcs a nőiséghez könyv

Saját tapasztalatból tudjuk, érezzük, hogy a gyermekkorunk mennyire meghatározta az egész életünket. Ilyenkor ivódtak belénk azok a példák, minták, amikre felépültek a felnőttkori szokásaink, értékeink.

helyes életmódra való ránevelés már kisgyermekkorban elkezdődik, és ezzel kapcsolatban is sok jó tanácsotbevált módszert mutat be a Kulcs a nőiséghez című könyv, amit minden édesanyának el kellene olvasnia, és a könyvből szerzett információkat használnia kellene a gyermeke első éveitől kezdve egészen a kamaszkorának végéig, míg el nem kezdődik az önálló élete.


Kattints a képre!

Vitalissimo webáruház megoldások a gyermekeknek

Gyermekeink a szemünk fényei, éppen ezért fontos a testi, lelki fejlődésük és az egészségük.

Testszerviz Vitalissimo webáruház ebben is támogatja a szülőket, nagyszülőket azzal, hogy gyermekek számára is kínál kiváló minőségű termékeket.

Most a népszerű „Swedish Nutra” svéd folyékony termékcsalád tagját, a „Super Kids” folyékony multivitamint mutatjuk be.

Ez a készítmény minden olyan tápanyagot tartalmaz, amely nélkülözhetetlen az 5-12 éves gyermekek kiegyensúlyozott fejlődéséhez és egészségének a támogatásához.

Ez a termék nemcsak vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint nyomelemeket tartalmaz, megtalálható benne a gyerekek által nem szeretett brokkoli is. Ez a káposztafélékhez tartozó zöldséget méltán tartják szuperélelmiszernek a fodroskel mellett. A brokkolin kívül lucerna és spirulina alga kivonat is van a „Super Kids”-ben.

Ezt a remekül hasznosuló készítményt szívesen fogyasztják a gyermekek, akiknek nehezen nyelhetők le a tabletták vagy kapszulák.

Kattints a képre!

Természetesen a gyermekeknek is adható például joghurtba elkeverve egy-egy teáskanálnyi Testszerviz Fodroskel por vagy Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por is, ami nagyszerű tápanyagforrás nekik is. Kattints a képre!

Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek