fbpx
7.3 C
Budapest
2024. április 24. szerda

Testszerviz

Webáruház

Életerős zöldital

Milyen egy valódi energiaital?

Ha megnézi valaki a „közkedvelt” energiaitalok összetételét, akkor könnyen rátalál a közös nevezőre: elég sok koffein (és/vagy más serkentő) és rengeteg cukor van bennük. Ez lehet répa- vagy nádcukor, de lehet tiszta gyümölcscukor vagy ezek keveréke. (Igazából a répa- vagy nádcukornak is a fele gyümölcscukor.)

- Hirdetés -

Ezek az italok a szervezetben – a gyümölcslevekhez hasonlóan – azonnal inzulincsúcsot okoznak, és ez valójában csak tovább ronthatja a helyzetet: rövid időn belül ismét leesik a vércukorszint és jöhet az újabb ital.

Egy túlsúlyos embernél az ilyen hatás – a lehetséges krónikus magas vércukorszint miatt – az ideiglenes serkentés mellett, az elhízást is növeli.

Egy valódi energiaital magas tápanyagsűrűségű leveles salátákból és zöldségekből áll, illetve legfeljebb alacsony cukortartalmú bogyós gyümölcsöket, citromlevet tartalmaz. Egy ilyen ital valójában egy rostban gazdag turmix, nem csupán az összetevők kifacsart leve.

Az ilyen italban található bőséges rosttartalom és alacsony szénhidrátszint miatt elmarad az a bizonyos inzulincsúcs, és a szervezet egy igazi tápanyagkoktélhoz jut, amely feltölti energiával.

Valódi életenergia!

Egy valódi ételenergiát biztosító ital fő összetevője a magas tápanyagsűrűségű leveles saláta vagy zöldség. Ezt az italt ízesebbé tehetjük alacsony inzulinterhelést okozó, magas vitamintartalmú bogyós gyümölcsökkel és citromlével is. Egy ilyen ital valójában egy rostban gazdag turmix, nem csupán az összetevők kifacsart leve. Egy ilyen italban megtalálható bőséges rosttartalom és alacsony szénhidrátszint nem okoz inzulincsúcsot, és a szervezet egy igazi tápanyagkoktélhoz jut, amely feltölti energiával.

Egy valódi életenergia növelő mindig tartalmaz valamilyen keresztesvirágú összetevőt!

Ez legyen a könnyen emészthető a bio minősítésű fodros kel por!

A fodros kelről itt olvashatsz hasznos tudnivalókat!

Miért jobb a Testszerviz Zöldturmix?

Testszerviz Zöldturmix receptjei anélkül töltenek fel tápanyagokkal és életenergiával, hogy az inzulin vércukorhormon hullámzást okoznának: rendszeres fogyasztásuk mellet eltűnnek a túl magas és túl alacsony inzulinszintek.

A fenti előny mellett további plusz pont az összetétel: mindig tartalmaznak keresztesvirágú összetevőt a Testszerviz saját márkás szuperélemiszerei miatt, amelyek nagyban hozzájárulnak a hormonrendszer harmonizáláshoz, és segítik a máj munkáját.

Testszerviz Zöldturmix alapreceptek

Ezek a receptek mind tartalmaznak magas tápanyagsűrűségű Testszerviz Fodros kel port vagy Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix port.

Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por is tartalmaz fodros kelt, a spenóton, csipkebogyóporon, zöldalmaporon és sárgarépaporon kívül.

Kattints a képre!
Kattints a képre!

Lássuk a recepteket, amelyekben a káposztaféle szuperösszetevőt
a Testszerviz sajátmárkás termékek adják!


1 fél csésze bogyós gyümölcs

2-3 levél zöld jégsaláta

1 fél csésze madársaláta

1 teáskanál Testszerviz Fodros kel por

vagy

1 teáskanál Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por 


1 fél csésze bogyós gyümölcs

1 kis darab sárgarépa

2-3 levél zöld fejes saláta

1 fél zöld alma

1 teáskanál Testszerviz Fodros kel por

vagy

1 teáskanál Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por 


2-3 levél zöld fejes saláta

1 evőkanál extra szűz olívaolaj, vagy kókuszolajat, vagy MCT olaj.

1 fél zöld alma

1 teáskanál Testszerviz Fodros kel por

vagy

1 teáskanál Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por 


Zöldturmixba és leveles salátához is!

A Zöldturmixba vagy salátaöntetekhez szintén nagyszerű lehet még az MCT olajon és a kókuszolajon kívül a Natur Tanya lenmagolaja omega-3 zsírsavval, E-vitaminnal és beta-karotinnal.

Másik nagyszerű termék még a Natur Tanya Prémium kendermag olaja, amely  szintén sok fontos tápanyagot tartalmaz!

Minden étkezésél fontos a fehérjebevitel!

Éppen ezért ajánljuk a TESTSZERVIZ EXTRA VEGÁN FEHÉRJE termékünket!


Kattints a képre!

Egyperces reggeli

Azoknak, akiknek nincs otthon, vagy napközben nincs kéznél turmixgép a Vitalissimo webáruház kínálatában szerepel az Egyperces reggeli!

Ehhez csak 1 pohár (2 db) víz kell, és készen is van egy igazi energiabomba azonnal felszívódó aminosavakkal és a zöldségek királyának esszenciájával!

Kattints a képre!

Kulcs a tápanyagokhoz könyv

A fodros kelről és a más káposztafélékhez tartozó zöldségekről
Kulcs a tápanyagokhoz című Testszerviz Kulcs könyvben olvashatsz fontos tudnivalókat.

Kattints a képre!

Kattints a képre!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek