fbpx
29.4 C
Budapest
2024. július 13. szombat

Testszerviz

Webáruház

Pocakos gondok

KEMÉNY ZSÍR-PUHA ZSÍR

A hasunkban akkor is lehet némi zsír, ha látszólag vékonyak vagyunk, míg a bőr alatti, kézzel is könnyen összecsíphető, puha zsírréteg látványosan megváltoztatja az alakunkat.

- Hirdetés -

hasra hízás a zsír felhalmozódási helye szerint nem egyformán hat az egészségünkre.

Van ugyanis úgynevezett kemény zsír, ami a belső hasi szerveink – például a beleink, a májunk, a hasnyálmirigyünk – körül alakul ki, és van a puha zsír, ami a bőr alatti zsírréteg.

Ezt a kétféle zsírt a hasizom választja el egymástól.

ZSIGERI ZSÍR HATÁSA

belső hasi szerveink (zsigereink körüli) zsírlerakódások fontosak a testünknek, mivel ezek védik a belső szerveket a különböző hatásoktól. Ennek teljes tömege azonban nem haladhatja meg a teljes testzsírunk 10-15%-át. Ha ennél több zsigeri zsír van a testünkben, akkor az kész hazárdjáték az egészségünk szempontjából.

A túl sok zsigeri zsír a következő betegségek kialakulásának a kockázatát növeli:

– visszér a lábakra nehezedő túl nagy nyomás miatt
– infarktus, mivel ha a szívet zsír borítja, annak működése gyengül, ennek pedig katasztrofális következményei lehetnek
– daganatos betegségek daganatios betegségek
– hormonális zavarok
– az anyagcsere-folyamatok felborulása, ide tartozik az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség is.

NEM MINDEGY, HOVÁ HÍZUNK

Jó ha tudjuk, hogy a helytelen értend és életmód idővel zsigeri zsír megnövekedését hozza magával.

túl sok cukor és gyorsan felszívódó szénhidrát miatti hízás a zsigeri zsír megnövekedésével jár, mert inkább a belső szerveink körül halmozódik fel a májunk által zsírrá alakított túl sok vérben levő cukor. A magas vércukorral járó magas inzulin hormonszint is ezt a folyamatot erősíti.

férfiaknál ezt a folyamatot erősíti a korral járó tesztoszteronszint csökkenés, míg a nőknél ugyanez a hatás következik be a változókorban beköszönő ösztrogénszint csökkenéssel.

Éppen ezért van az, hogy a negyvenes évek végén, az ötvenes éveinkben könnyebben szaladnak fel ránk a kilók, és sokkal nehezebben szabadulunk meg tőlük.

CSAK AZ ÉLETMÓDVÁLTÁS SEGÍT

A zsigeri zsír problémáját nem lehet csak edzésekkel, fokozott rendszeres testmozgással megoldani, ahhoz mindenképpen változtatnunk kell az életmódunkon.

Kulcs a zsírégetéshez című Testszerviz könyv pontosan leírja ezt a problémát, és azt, hogy mennyi tényezőnek kell együtt hatnia ahhoz, hogy megoldjuk azt.

Íme az ábra, ami jól bemutatja ezt:

Szabadulj meg a hasi zsírtól véglegesen!

VITALISSIMO WEBÁRUHÁZ MEGOLDÁSOK

testsúlykontroll és a hasi zsír szempontjából fontos a jó reggeli, ami jelentősen befolyásolja az egész napi vércukorszintet!

Éppen ezért rendelhető meg a webáruházunkban az Egyperces reggeli” termékcsomag, azok számára, akik azért nem szoktak reggelizni, mert munkába menet nincs idejük rá.

Ez a reggeli az Amino Primo Aminosav komplexből és a Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmixból áll.

Testszerviz Fodroskel por szintén elősegíti a testsúlykontrollt az almaecettel együtt!

Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix porban is van fodros kel, ami mellett még csipkebogyótsárgarépát és zöld almát is tartalmaz, így ez a termékünk nagyon ütős kombináció!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek