fbpx
7.2 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Hentesek öröme

Gyakori tévhit, hogy a szervezetünknek alig van szüksége fehérjékre!

- Hirdetés -

Olvasd el a cikket, hogy kiderüljön az igazság!

Egyetemi kutatás a fehérjék fontosságáról

Gyakran hallani, hogy a húsokkal baj van, és a sok fehérje egészségtelen volna.

A közelmúltban egy internetes hírportálon megjelen egy cikk „Fehérjehiány okozza az elhízást?” címmel, ami egészen mást állít.

Ezt az információt azért adom most közre, mert teljesen egyetértek vele, és a Testszerviz szolgáltatások során is bebizonyosodott, hogy a fehérjeforrások mennyire fontosak a helyes étrendben.

A fent hivatkozott cikk szerint a Sydney-i Egyetem munkatársai új tanulmányban adták közre az intézmény professzorainak, David Raubenheimernek és Stephen Simpsonnak 18 éves felvetésének a vizsgálatát az elhízás világméretű terjedésével kapcsolatban.

Az úgynevezett fehérjeáttétel-elméletnek nevezett elképzelés szerint az evolúció következtében a táplálkozásunkat a fehérjebevitel irányítja. Ennek egyik következménye, hogy hajlamosak vagyunk addig enni, amíg a szükséges fehérjét meg nem kapja a szervezetünk.

Az elhízás fő oka a túlevés

A táplálkozáskutatók az elhízás fő okozójának tekintik az erősen feldolgozott élelmiszereket és gyorsételeket, amik azért olyan károsak, mert viszonylag kevés fehérjét tartalmaznak, így túlevésre ösztönöznek.

fehérjék az élet alapvető építőelemei, amelyet aminosavakra bont a szervezetünk, hogy a saját fehérjéit építse fel belőlük. A nagy fehérjetartalmú élelmiszerek például a húsok, halak, illetve a tojás.

Kulcs a tápanyagokhoz könyv

A fehérjékről és a magas fehérjetartalmú élelmiszerekről sok fontos tudnivalót ad át az olvasóknak a Testszerviz Kulcs a tápanyagokhoz című könyve.


Kattints ide!

Vitalissimo webáruház fehérjemegoldások

Tudom jól, hogy sokan nem szeretik a húsokat, halakt.

Rájuk is gondoltuk, amikor a webáruházunk termékkínálatába bevettük a Testszerviz saját márkás fehérjekészítményeket.

Testszerviz Extra vegán fehérje – csoki-fahéj választható ízű termékünk állati fehérjeforrás nélkül látja el a szervezet a megfelelő fehérjemennyiséggel.

A termékünk alapja a rizs- és a borsófehérje.

Ezek a fehérjék kiváló alternatívák a laktóz- és tejfehérje érzékenyeknek, illetve akik kerülik az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását.

A borsó és a rizsfehérje együtt komplex megoldást nyújt, remekül kiegészítik egymást.

Kattiints ide!

A másik fontos fehérjét tartalmazó termékünk a marha kollagént tartalmazó Testszerviz Extra Kollagén citrom és eper ízben.

A kollagének olyan fehérjék, melyekre szükségünk van az ízületeink, a bőrünk egészségéhez.

Ezek a készítmények jelentős mennyiségű C-vitamint is tartalmaznak, amely szükséges a kollagén hasznosulásához.


Kattints ide!

Végül az Amino Primo Aminosav Komplexet szeretném még ajánlani, ami nagyon gyorsan hasznosul a szervezetünkben, hiszen nincs szükség az emésztéshez.

Így azoknak hasznos, akiknek fehérje emésztési problémáik vannak.

Ez a készítmény a fehérjék építőköveit, az aminosavalkat tartalmazzák megfelelő arányban.


Kattints ide!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek