fbpx
16.2 C
Budapest
2024. március 28. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Zsírégetés gyilkos

Az alábbi részlet a Kulcs a zsírégetéshez című Testszerviz könyvből való:

- Hirdetés -

„A túlzott szénhidrátfogyasztás, a cukorfélékben bővelkedő étrend rövidebb-hosszabb idő elteltével megfelelő inzulinhatás érzéketlenséghez vezethet a sejteknél, és ha ez az inzulinhatás-érzéketlenség bekövetkezik, akkor ezt az állapotot nevezik inzulinrezisztenciának. Ha ez az állapot súlyosbodik, akkor ez cukorbetegséghez vezet.

Így a cukros ételek, italok elhagyása nagyon fontos lenne a zsírégetés érdekében, illetve erősen vissza kellene szorítani a sok szénhidrátot tartalmazó ételeket, köreteket az étrendünkben.

Tény, hogy ma már nem csak a túlzott alkoholfogyasztás vezet el a zsírmájon keresztül a májzsugorig. Ma már eljutottunk oda, hogy ezt a sajnálatos állapotot elérhetjük a sok cukorfélében azaz szénhidrátokban gazdag étrenddel is.

Minden további lépésnek csak akkor van értelme, ha ezt az első kettőt már megtettük.

Ezt azért szeretném itt kihangsúlyozni, mert a helyzetünk nem sokban különbözik egy, a víz felszínére fel-felbukkanó fuldoklótól, akit életben tart az a kevés levegő, amihez a vízből kibukkanva hozzájut. De ettől a ténytől eltekintve újra és újra elmerül, és továbbra is küzdelmes marad a helyzete.

Hús + szénhidrát és zsír/olaj + szénhidrát adagok mérséklése

Bár a megfelelő mennyiségű fehérje szükséges a tudatos étrend kialakításában, mégis elmondható, hogy ma egy átlagos adag ételt figyelembevéve annak túl magas a fehérje- és/vagy zsírtartalma a magas szénhidráttartalom mellett. Ez a kombináció az, ami már megterhelő a májnak, illetve jelentősen megnöveli a vér zsírszintjét, ami egyáltalán nem egészséges.

Ez a kombináció az, ami könnyen túlsúlyhoz vezet. Ezek azok az ételek, amiket legelőször el kellene hagynunk!

A sok hús + szénhidrát vagy sok zsír/olaj + szénhidrát egyszerre egyáltalán nem használ a májunknak még akkor sem, ha az étel megemésztésével nem lenne gond.

Ezért nem tesz jót az olajban sült krumpli, a lángos és a zsíroskenyér.”

Olvasd tovább a Kulcs a zsírégetés című Testszerviz könyvet, és tudj meg minden fontosat, ami a súlycsökkenés eléréséhez kell! Ez a Testszerviz könyv az, aminek elolvasása után végre felsóhajtasz, hogy „most már tényleg értem, mi történt velem, míg egyre csak jöttek fel a kilók!”

A Testszerviz Zöldturmix mára fogalom lett. Összetevőit évek alatt teszteltük, kísérleteztük ki és alkottuk meg.

A népszerűségéhez kétség sem fér, hiszen támogatja a zsírégetést!

A Zöldturmix a Testszerviz életmódváltó technológia egyik meghatározó alappillére! Ezt 3.500 ügyfelünk és több ezer vásárlónk tanúsítja.

Fodros kel por, spenót, csipkebogyópor, zöldalmapor, sárgarépapor megfelelő kombinációban, hogy a napi zöldségbevitel megfelelő legyen.


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek