fbpx
13.9 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Karcsúbban, egészségesebben az új évben

Tegnap, december 30-án a 24.hu internetes hírportálon, megjelent egy cikk „60 százalékkal csökkentheti a súlyos COVID kockázatát a fogyás” címmel.

- Hirdetés -

A cikkíró a következőket írja:

„A Régóta tudjuk, hogy a koronavírus-fertőzés egyik fontos rizikófaktora az elhízás. Éppen ezért nem olyan meglepő, hogy a JAMA Surgery tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint a jelentős fogyás komolyan csökkentheti a fertőzés súlyosságát.”

Azt ma már nem kell senkinek sem bizonygatni, hogy a túlsúlytól való megszabadulás segíteni tud a fáradékonyságon, a magas vérnyomáson, az inzulinrezisztencián vagy a szervezetben alattomosan zajló gyulladási folyamatokon is, ezzel segíti az immunrendszer működését is.

A túlsúllyal kapcsolatos étrendi megoldás javulást hozhat emésztési panaszok esetén is, ami szintén egy sokakat érintő probléma.

A Testszervizben mi nem a cikkben javasolt sebészeti módszerrel megvalósított testsúlycsökkentést javasoljuk, mivel mi az életmódváltás zászlóshajója vagyunk, és ebben a most záródó évben is több száz embernek segítettünk a sikeres életmódváltás útjára lépni.

A 3 hónapos, jeti egy konzultációs Prémium programunk során egy tapasztalt és maga is sikeres életmódváltáson túl levő konzultánsunk személyes gondoskodással segíti az ügyfelét az út első heteiben. Az ügyfeleink visszajelzése alapján ez a szolgáltatásunk bárkinek segít a jobb életminőséget elérni, ami egyet jelent a több energiával, jobb alvásminőséggel és a kevesebb kilóval, amennyiben az ügyfél céljai között szerepel a fogyás.

Erre a kiváló eredményeket nyújtó programunkra az

Életminőség tesztünk kitöltésével lehet itt jelentkezni.

A második életmódváltó lehetőséget a Csináld Magad Programjaink nyújtják, amik szintén 3 hónapig, azaz 12 hétig tartanak. Ezen a szolgáltatásunkon a résztvevő heti egy alkalommal e-mailben kap kipróbált tudást és recepteket a siker elérése érdekében.

Ezekre a Csináld Magad Programjainkra itt lehet regisztrálni, bankkártyás fizetés is lehetséges.

Aki többet szeretne tudni a saját szervezete működéséről, és arról, hogy miként hat rá a jelenlegi életmódja, és mit tehet napi szinten az állapota javításáért, a Testszerviz Kulcs könyveket ajánljuk, amik mellé kiváló választás még az Élet írta szakácskönyv, amit méltán nevezhetünk „alakformáló szakácskönyvnek”.

Amennyiben kifejezetten a testsúlyprobléma biztonságos és végleges megoldását szeretné elérni, akkor könyveink közül a Kulcs a zsírégetéshez könyvet ajánljuk elsősorban, amihez kiváló kiegészítő az már említett Élet írta szakácskönyv is.

A szakácskönyv mellett a Vitalissimo webáruházunkban széles termékskálával, szeretettel várunk a megrendelését. Az ügyfélszolgálatunk magas színvonalon látja el a munkáját, és ha szükséges, segít eligazodni a termékkínálatunkban. Csak adja fel megrendeléséta kiválasztott termékekkel, és ha további segítségre lenne szüksége, akkor a megrendeléshez írja be: „visszahívást kérek”.

Nálunk mindenki megtalálja azt a terméktámogatást, ami szükséges az életmódváltásának sikeréhez, és akkor is, ha környezet- és egészségtudatos vásárlóként szeretne kiváló minőségű termékeket kézhez kapni.

A Testszerviz csapata az elkövetkező évben is nagy lelkesedéssel végzi a munkáját, és kész bárkinek a lehetőségeihez mérten, az igényeit kielégítő támogatást adni az új évben kitűzött céljainak az eléréséhez.

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek