fbpx
5.1 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Törődj magaddal is!

Mindent megteszünk a gyerekeinkért, a családunkért, a szeretteinkért. Csak éppen túl gyakran saját magunkra nem figyelünk eléggé, magunkat tesszük a sor végére.

- Hirdetés -

Ez pedig sebezhetővé teszi a testi-lelki jólétünket, az egészségünket. Betegen, lelkileg sérülten, összetörten nem sokat tehetünk a szeretteinkért.

Éppen ezért fontos lenne, hogy törődjünk magunkkal. Ezt segítik a Testszerviz szolgáltatások, a Kulcs könyvek és azok az egészséges termékek, amik a Testszerviz Vitalissimo webáruház kínálatában kaphatók.

Vitán felül áll, hogy a stressz hosszú távon aláássa az egészségünket, és éppen ezért fontos a stressztűrő képességünk szinten tartása, sőt fokozása. Erre irányítja rá világszerte a figyelmet az október 10-én tartott Lelki Egészség Világnapja is.

Mit tehetünk a stressz ellen? Mit tehetünk saját stressztűrő képességünk fokozásáért?

1. Először is táplálkozzunk helyesen, azaz csökkentsük az étrendünkben a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, zárjuk ki a glutént, ami túl gyakran okoz emésztési problémákat.
Ehhez nyújt segítséget az Éléskamra megoldáslisztek termékcsaládja és a Testszerviz Fodroskel por, valamint a Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por.

2. Ismerjük meg a stresszhatás elleni ásványi anyagokat és azokat a harmonizáló, egyensúlyt elősegítő táplálék-kiegészítőket, amik segítik a stressz elleni ellenállóképességünket.
Ilyen termékek a következők: magnézium+B6 vitamin, B-vitamin-komplex, ashwagandha komplex és a rózsagyökér.

3. Javítsuk az alvásunk minőségét. Erre ajánljuk az alvásjavító termékcsomagunkat.
Ha rossz alvó vagy, akkor segíthet még a nyugodt tudatért készítményünk, a pihentető alvásért termékünk.


4. Legyen jól használható tudásod a stresszről!


5. Szinte mindegyik Kulcs könyvünkben olvashatsz a stresszről, és a stressztűrő képesség növeléséről!


6. Végezd el a Testszerviz Csináld Magad Programok valamelyikét!


7. Legyen saját Testszerviz Konzultánsod 3 hónapon keresztül! Lépj rá az életmódváltás útjára egy jól felkészült szakértővel!


A fenti lehetőségek közül egyszerre többel is élhetsz, hiszen a tudás megszerzése, a jó minőségű táplálék-kiegészítők szedése, és a szakértő személyes segítség igénybevétele nem zárja ki egymást!

Lépj rá a még több lelki egészséghez vezető útra,
és válts életmódot a Testszervizzel!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek