fbpx
17 C
Budapest
2024. június 15. szombat

Testszerviz

Webáruház

Teljesen kiszolgáltatva?

Gyakran hallható az, hogy a stressz az élet sója, de amikor a stressz hatásai „kikapcsolhatatlanokká” válnak, akkor ez a „túl sok só” megkeserítheti az életünket.

- Hirdetés -

Az egészségünket érő káros hatásokra, betegségekre több Világnap is felhívja a figyelmet, mint például az október 10-i Lelki Egészség Világnapja vagy a november 14-i Cukorbetegek Világnapja.

Ezek olyan világméretű akciónapok, amikor minden országban ezekre a problémákra irányul a figyelem. De nem elég évente csak néhány napot szánni az egészségünkre, azt mindennapos odafigyeléssel, helyes táplálkozással és életmóddal érhetjük csak el annak szintem tartását vagy javítását.

Egy egészségtudatos ember nagyon sokat tehet saját magáért, a jobb testi és lelki közérzetéért. Ez természetesen erősíti a stresszel szembeni ellenálló képességét is. Ezért nagyon fontos, hogy ne várjuk meg, amikor már komoly egészségügyi problémánk lesz és orvosi kezelésre van szükségünk, hanem mi magunk is tegyünk az egészségünkért.

A Testszerviz az alapítása óta elhivatott abban, hogy hatékony segítséget nyújtson ügyfeleinek, vásárlóinak.

Ez a támogatási szándék hívta életre a 3 hónapos Testszerviz Prémium Programot, amire itt lehet jelentkezni egy életminőség teszt kitöltésével.


Azok számára, akik inkább saját maguk szeretnék megtenni az első 3 hónap változtatásait, létrehoztuk a Csináld Magad Programjainkat. Ezek a programokat itt érheti el.


A Testszerviz könyvek széles választékát kínálja bárki számára, aki többet szeretne megtudni a szervezete működéséről és a helyes életmód kialakításáról.

Az „alakformáló szakácskönyvünk”, Az Élet írta szakácskönyv méltán népszerű receptgyűjtemény az első kiadása óta.


Kattintson a képre!

Az idén ősszel megjelent a 7. Kulcs könyvünk, amely a Kulcs a nőiséghez címet viseli. Ez a könyv kifejezetten női problémákról szól, és segíti az Olvasóit, hogy megértsék szervezetük működését, és hatékonyan támogatni tudják hormonrendszerüket és ki tudják teljesíteni női szerepeiket.


Kattintson a képre!

A többi Kulcs könyvünk különféle csomagkombinációkban kapható a Vitalissimo Testszerviz webáruházban. Ezek közül a könyvcsomagjaink közül itt választhat!


Kattintson a képre!

A Vitalissimo webáruház külön hölgyeknek szóló „Női sarkot” hozott létre, ahol minden olyan tudásforrás és termék megtalálható, ami szükséges egy mai modern, egészségtudatos hölgynek!


Kattintson a képre!

Legyen tájékozott a saját szervezet működésével kapcsolatban, és tegye meg azokat a hatékony változtatásokat, amik szükségesek a helyes étrend és életmód kialakításért.

Legyen törzsvásárlója a Vitalissimo webáruházunknak, és támogassa egészségét minőségi termékekkel, valamint használjon háztartásában környezetkímélő termékeket, illetve testápolásra bőrbarát testápolókat és tisztálkodó szereket.

Kattintson a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek