fbpx
14 C
Budapest
2024. április 29. hétfő

Testszerviz

Webáruház

Mágikus vonzalom

A minap egy érdekes cikkre bukkantam az interneten, ami arról írt, hogy mitől lehet rettentően vonzó egy nő vagy férfi a tudomány szerint.

- Hirdetés -

A cikkben érdekes módon nem a szép bőrről, a bájos arcról vagy éppen a bomba alakról, illetve a kigyúrt izmokról, daradó bicepszekről volt szó, hanem az immunrendszerről.

Ugye megdöbbentő?

A tudomány korábbi megállapításai szerint az embereket jobban vonzzák a jobb egészségi állapotú ellenkező neműek testszagai. Amikor azonban nem vizsgálták a szagok hatását, következetlen összefüggéseket találtak a vonzerő és az egészség, vagy az immunrendszer állapota között.

Titokzatos módon csupán ránézésre, akár fényképekről is érzékeljük, hogy a látott személy mennyire egészséges, mennyire működik jól az immunrendszere.

A kutatás vezető tudós szerint a vizsgálatnak még nincs vége, mert a jövőben meg kell határozni, hogy bizonyos arcvonásoknak, bőrtónusnak vagy az arc általános képének van-e jelentősége abban, amikor a másik fél immunrendszerének a működését értékeljük.

Te is legyél egészségesebb és vonzóbb!

Kulcs az immunrendszerhez – Kulcs a mágikus vonzóerőhöz


Vegyél részt „Olvasd magad egészségesre!” kampányunkban!

A Testszerviz könyvkínálatában megtalálsz minden olyan tudást, információt amit hasznosítva egészségesebb és így vonzóbb lehetsz!

Külön könyvünk szól az immunrendszer működéséről, a tápanyagokról, vagy éppen a hormonokról.

De nem feledkeztünk meg a stresszről sem, és természetesen a kínálatunk része az alakformáló szakácskönyv, a Testszerviz Élet írta szakácskönyve is!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek