fbpx
5.8 C
Budapest
2024. április 18. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

A kikezdhetetlen szilárd alap

„Számtalan lehetőség kínálkozik napjainkban az egészség megőrzéséről szóló információk megszerzésére és gyakorlati alkalmazására. A Kulcs a testhez című könyv átfogó, magas színvonalú megbízható és megvalósítható tudnivalókat kínál az Olvasónak.”

- Hirdetés -

Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos, a könyv szaklektora

„Magam is megtapasztaltam, hogy mit érhet el az ember, ha saját kezébe veszi életének, egészségének alakítását, aminek sikere oroszlánrészt azon múlik, hogy talál-e megbízható, kipróbált tudást, könnyen használható javaslatokat az életmódváltás elkezdéséhez, vagy sikeres folytatásához.

A Kulcs a testhez című könyvet pontosan ezért írtam meg. Nagy segítségemre volt, hogy a könyv megírásakor már rendelkezésemre állt a Testszerviz több száz sikeres életmódváltóinak egyéni tapasztalata, amihez hozzátettem azt a szakszerű, tudományosan is igazolt tudást, ami ezek mögött a sikerek mögött van.”

Szabados Pál, szerző


Tudja-e, hogy Olvasóink 77%-ának megvan a Kulcs a testhez könyv? Önt is érdekelné ezt a könyv, ha többet tudna róla?

Tudja-e, hogy Olvasóink több mint 90%-át érdekli a testének működése, és hogy mit tehet saját magáért? Ön is ilyen?

Tudja-e, hogy Olvasóink több mint 95%-a másnak is ajánlja a könyveinket? Már Ön is hallott róluk?

Tudja-e, hogy Olvasóink 90%-a kifejezetten elégedett volt a vásárlással, és egy sem bánta meg, hogy megvette a könyveinket, mert talált benne hasznos információt?

Tudja-e, hogy Olvasóink több mint 80%-a kifejezetten érthetőnek és gyakorlatiasnak találta a könyveinket?

Olvasói vélemények:

„Több év élettani előtanulmány után és gyakorló gyógyszerészként olvasva a Kulcs a testhez című könyvet egy rendkívül olvasmányos, és hasznos ismereteket jól összefoglaló, rendezett művet kaptam. Ez végre egy olyan forrás, ahonnan a legalapvetőbb ismereteket át lehet tekinteni. Nagyon hasznos olvasmány.”

„A könyv dinamikus egyensúllyal foglalkozó fejezete az egyik kedvencem, hiszen nagyon sok mindent segített helyre tenni a fejemben, annak ellenére, hogy két éve nagyon sok új információval és lehetőséggel ismerkedtem meg a táplálkozással és az életmódváltással kapcsolatban, és mondhatom, hogy folyamatos tanulási üzemmódban vagyok az egészségi állapotommal kapcsolatban.”

„A Kulcs a testhez című könyv nagyon sok információt adott számomra. Úgy gondolom, hogy ez olyan könyv, amit nem elég egyszer elolvasni és visszatenni a könyvespolcra. Fontos, hogy állandóan kéznél legyen, mert naponta beleolvasok egy-egy részbe. Minden ilyen alkalommal felelevenítek bizonyos részeket, amelyek éppen akkor foglalkoztatnak. Számomra nagyon jó, hogy a felmerült kérdéseimre mindig megkapom a választ ebben a könyvben.”


Ha tudni szeretné, hogy:

…melyek a legfontosabb tudnivalók a vitaminokról, ásványi anyagokról és nyomelemekről?

…mire törekszik a szervezetünk, miközben alkalmazkodik az élet kihívásaihoz?

…mi történik a lenyelt falattal, míg hasznosíthatják az elfogyasztott ételt a sejtjeink?

…mi a titka a jóllakottságnak, és mivel lehet kontrollálni a falási rohamokat?

…mi az igazság a koleszterinről?

…mi maradt ki a biológia tankönyvekből?

…milyen kapcsolat van az étkezési szokások és a stressz között?

…pontosan miként befolyásolja a stressz a szervezetünk működését?

…mik a titkai az egyéni étrend kialakításának, amiket Ön is azonnal használhatna?

…mire lettünk teremtve?

…mi a sikeres életmódváltás titka?

Szeretne a fenti kérdésekre választ kapni?


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek