fbpx
12.4 C
Budapest
2024. április 20. szombat

Testszerviz

Webáruház

A siker fokmérője

Nézem a Facebookot. Van itt minden: a reklámtól a személyes cukiságokon át számomra is hasznos információig.

- Hirdetés -

Az egész olyan, mint egy világraszóló népszerűségi verseny: kinek a posztja gyűjti be a legtöbb lájkot.

A lájk a figyelem egysége, a sok lájk, sok megszerzett figyelmet jelent, és aki sokat gyűjt be belőle, annak egy bizonyos idő után rengeteg követője lesz.

Hát igen – sóhajtok egyet – nincs mit tenni, az élet egy verseny. Mindig is az volt. Szerintem csak éppen az nem mindegy, hogy ki mivel szeretné kiérdemelni mások figyelmét, mennyit tesz hozzá vele a másik életéhez. A követés kapcsolat, a kapcsolódás az ember alaptermészete, a közösség erőt és biztonságot ad. Jó olyanokhoz tartozni, akikkel jól érzem magam.

Úgy gondolom, hogy a Testszervizhez tartozás is egy ilyen építő dolog. Már lassan több mint nyolc éve törekszünk arra, hogy egy sikeres életmódváltókból álló közösséget építsünk magunk köré.

Ezeknek az erőfeszítéseinknek ma már életmódváltók százainak, ezreinek sikere a jutalma. Amikor 2016-ban kiadtuk az Élet írta szakácskönyvet, csak reméltük, hogy sikerkönyvvé válik. Amikor személy szerint belefogtam az írásba, és 2017 nyarától szinte évenként jöttek ki a nyomdából a Kulcs könyvek, bíztam benne, hogy a könyveimben leírtakat sok százan, ezren találják majd hasznosnak. Örömteli, hogy aki megveszi az egyik könyvem, az hamarosan kéri a következőt. És eddig mindig volt következő.

Ez adja értelmét az ember egyéni létezésének: segíteni másokat azzal, amit ő maga elsajátított, megtanult, megtapasztalt.

A célom továbbra is a tudományosan megalapozott, igényes ismeretterjesztés az életmódváltás, táplálkozás és a testünk működése területén a Testszerviz szerzőjeként.

Ha olvastad a könyveimet, írj pár sort róluk a szabados.pal@testszerviz.hu e-mail címemre. Örömmel olvasnám a véleményedet!

Ha még nem, akkor remélem, egyszer Téged is az Olvasóim között köszönthetlek.

Több infó a Testszervizről itt!

Több infó a szakácskönyvről emitt!

És végül, hogy a Testszerviz könyvek teljes kínálata se maradjon ki…

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek