fbpx
22.4 C
Budapest
2024. július 19. péntek

Testszerviz

Webáruház

A fogyás titka a sóvárgások legyőzése!

Egyre több embert gátol az ideális testsúlyának az elérésében a cukor utáni sóvárgás! Ez az, ami az édesszájúság mögött van, tehát ez nem velünk született ízlés kérdése. Az inzulinrezisztencia, a 2-es típusú cukorbetegség kialakulása mögött is gyakori jelenség az édesség kívánása, ami azonban kezelhető!

- Hirdetés -

Tudd meg, milyen csodálatos növény segíthet ebben!

Csodatévő futónövény

Van egy régi gyógyászati múltra visszatekintő ázsiai, szőlőhöz hasonló futónövény, amely ma népszerű lehetne a csodálatos hatása miatt. Ez a növény megtalálható még Afrikában és Ausztráliában is.

Ennek a növénynek a „finom szőrökkel” borított leveleiben olyan hatóanyag van, ami elveszi a cukor édes ízét. Indiában ezt a hatását már évezredek óta ismerik, és ezért a növény hindi neve „gurmar”, ami „cukor rombolót” jelent.

A növénnyel kapcsolatos kutatások kiderítették, hogy a levelek és a levelekből készített kivonatok úgynevezett gymneminsavakat tartalmaznak. Ezek a savak kölcsönhatásba lépnek a nyelv ízreceptoraival, és átmenetileg elnyomják az édes íz érzetét. Ez azt jelenti, hogy a levelek rágása után a cukorral édesített oldatok íze olyan, mint a vízé. Ez a hatás szélsőséges esetben akár órákig fennmaradhat.

Ezt a kúszónövényt mi „Gymnema sylvestre” néven ismerjük.

Mit tud még ez a növény?

A Gymnema sylvestre-ben található gymneminsav-vegyületek a bélfal receptoraihoz is kapcsolódhatnak, ezzel segítve a cukormolekulák felszívódásának csökkentését a bélben. Ez csökkentheti a vércukorszintet, és elősegítheti az inzulin kiválasztását a hasnyálmirigyben.

Segít a cukorsóvárgás ellen

Gymnema sylvestre kivonatok kapszula, szájvíz vagy tea formájában fogyasztva csökkentik az édes ételek fogyasztásának vágyát. Az ilyen kivonatok csökkentették a magas cukortartalmú élelmiszerek iránti vágyat és az édességek kellemes ízét, azaz segítenek a cukor utáni sóvárgás leküzdésében.

Így az ebből a növénylevelekből készült kivonatok rendszeres fogyasztása nagyban segítheti a helyes étrend kialakítását, az életmódváltást. Ez különösen fontos lehet azoknak, akik édesszájúak, és szeretnének véglegesen megszabadulni az inzulinrezisztenciától vagy a 2-es típusú cukorbetegségtől.

A cukor iránti vágy gyakori gátja a sikeres testsúlycsökkentésnek, hiszen a szűnni nem akaró sóvárgás édességek, sütemények, magas cukortartalmú italok fogyasztására ösztönöz.

A Gymnema sylvestre hatóanyagait tartalmazó termékek a cukor iránti sóvárgást csökkentő hatásuk miatt nagyon hatékonyan támogatják a sikeres életmódváltást!

A Vitalissimo egészségáruház kínálatában is megtalálható ez a nagyszerű termék!

Kattints a képre!

A Vitaking Gymnemax terméke

A Vitaking Gymnemax készítménye három olyan egymás hatását támogató összetevőt tartalmaz, amely igazán felturbózza az elérni kívánt hatást!

Fahéj + fehér eperfa levél + Gymnema Sylvestre

A fahéj és az eperfa levél kivonat is segíti a normál vércukorszint fenntartását. A fehér eperfa levélben találhatók még polifenolok, flavonoidok is, amik jól ismert antioxidánsok.

Kattints a képre!

További kiváló segítség a sikerhez!

A gymneminsavakat tartalmazó étrend-kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrend kialakítását, amely a gyorsan felszívódó szénhidrátok, cukrok elhagyását jelenti.

Hogy ez pontosan mit jelent, megismerhető a Kulcs a zsírégetéshez című könyvből.

Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek