fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Körmök és egészség? Igen! Egy rejtett összefüggés titkai!

Gondoltál már arra, hogy a körmeink, hajunk és a bőrünk állapota az egészségnyomozás eszköze lehet?

- Hirdetés -

És valóban! Már az ókori görögök is…, vagy az ősi kínai gyógyászat…

Ebből a cikkünkből megtudhatod, mi közöttük a rejtett összefüggés, és ez miként érint téged!

Folytasd a cikk olvasását, és tudd meg a részleteket!

Árulkodó körmeink

A kínai gyógyászat egyik betegségfeltáró (diagnosztikai) egyik módszere a körmök vizsgálata. Az, hogy a körmeink állapota visszatükrözi egészségünk állapotát, tehát nem új gondolat.

Az interneten számos találatot kapunk, ha rákeresünk erre a kifejezésre. Legutóbb a Dívány népszerű magazinban jelent meg egy érdekes cikk arról, milyen összefüggés lehet az egészségünk és a körmeink állapota között.

Körmeink állapota nem csupán kozmetikai kérdés, sokat elárul az egészségünkről is. Látszódhat rajtuk vitaminhiány vagy az ásványi anyagok, nyomelemek elégtelen bevitele is.

– Ha például a köröm homorú, felfelé kunkorodó szélű, ez lehet vashiány vagy vérszegénység jele, amire kiváló választás a folyékony vas készítményünk.

– Ha a körmökön horpadások, gödröcskék vannak, akkor ez gyulladásra utalhat. Ebben az esetben a Myrobalan gyulladáscsökkentő gyógynövény-komplexét javaslom.

– A hámló körmök, amiknek vékony rétegei elváltak egymástól, hidratáltsági problémára utalnak. Erre a problémára nagyszerű segítség a körmünket (és egyben hajunkat és bőrünket is) tápláló svéd folyékony készítmény. A benne levő hialuronsav segíti a körmök hidratáltságát.

–  A törékeny körmök főleg hölgyeknél jelentkeznek. Ez a tünet utalhat pajzsmirigy alulműködésre, illetve a B-vitaminok hiányára. A pajzsmirigy működésének támogatására a Myrobalan TiroGlan gyógynövény-termékét javaslom, míg a B-vitaminok pótlására a folyékony multivitaminokat nem és életkor szerint.

– A körmökön megjelenő fehér foltokat cinkhiány okozhatja vagy valamilyen bőrbetegség. A cinkhiány kezelésére ajánlhatók az alap folyékony multivitaminok, illetve az immunrendszer erősítésére nagyszerű választás a folyékony Cal-Mag! Ebben a készítményben a kalciumon, magnéziumon és cinken kívül van C- és D3-vitamin is!

A körmeink állapotát a bőrgyógyászok is megvizsgálják, és a vizsgálat eredménye segíti a rejtett hiányállapotok és más betegségek kiderítését.

Fontos megemlíteni, hogy a körmök festése és lakkozása fontos információkat fedhet el a szervezetünk állapotáról. Ezért időnként érdemes lakkozás vagy körömfestés előtt alaposan szemügyre venni a körmeink állapotát.

Körmeink táplálása Vitalissimo módra

A svéd folyékony haj-, bőr- és köröm-multivitamin készítmény, melyben MSM, hialuronsav és marhakollagén, kalcium és magnézium is van, nagyszerű „belső kozmetikusunk” lehet.

Kattints a képre!

Ez a termék A-, C-, D3- és E-vitamint is tartalmaz. Ezek az értékes összetevők nem csak a körmeink, hajunk egészségét védik, hanem kiváló antioxidánsok is (C- és E-vitamin). Az A-vitamin támogatja a látásunkat, a D3-vitamin pedig az immunrendszerünket. A D3-vitamin nem csak az immunrendszerünket támogatja, sokféle, egészségünket fenntartó életfolyamatban is vesz részt.

Erről a nagyszerű vitaminról ebben a cikkünkben is olvashatsz! Sőt, még nyáron is érdemes gondoskodni a pótlásáról!

A rendkívül értékes összetétel miatt a folyékony haj-, bőr- és köröm egészségét támogató termékünk nem csupán a hajunknak, körmünknek és a bőrünknek tesz jót, hanem segíti a szervezetünk általános tápanyagellátását is.

Teljes tápanyagellátás hatékonyan!

Ha biztosra akarsz menni, akkor keresd meg a svéd folyékony készítményeink között a nemednek és az életkorodnak megfelelő multivitamin termékedet is, és nem fogsz csalódni benne! Már sok száz törzsvásárlónk napi szinten használja ezeket az alapvető étrend-kiegészítőket! Csatlakozz te is hozzájuk!

Ezekben a készítményeinkben több mint 130 aktív összetevő van, köztük létfontosságú aminosavak, zöldség és gyümölcs kivonatok is, tehát nem csupán „multivitamin” termékekről van szó!


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek