fbpx
5.1 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Legyél te is torreádor!

Folyékony kollagének – hatékonyak – folyékonyak – finomak!

- Hirdetés -

A Vitalissimo webáruházban új marhakollagén szupertermék érkezett!

Itt a svéd marhakollagén extra 10000 mg tiszta peptid marhakollagén egyedülálló, hialuronsav- és vitamintöbblettel a fantasztikus hasznosulásért!

Az izgalmas részleteket tudd meg az alábbi cikkünkből!

Pontosan mi a marhakollagén?

A Vitalissimo egészségáruház termékkínálata egy új kollagénkészítménnyel bővült, a svéd folyékony cukormentes marhakollagénnel, amely 10000 mg legjobb minőségű, tiszta peptid, hidrolizált I. és III. típusú, fűvel táplált szarvasmarha kollagént tartalmaz.

Mi az a marhakollagén, és miért annyira jó hatású az egészségére nézve, azaz mi a marha kollagén hatásának a titka?

A kollagén a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje az emberi szervezetben.

Ez a fehérje a szerkezeti vázát alkotja bőrünknek, szerveinknek, csontjainknak. Gyakran a testünk ragasztójaként is hívják.

Az életkor előrehaladtával szervezetünk kollagéntermelése lelassul, ami ráncokhoz, megereszkedett bőrhöz, fokozódó ízületi fájdalmak kialakulásához és az öregedés más jeleihez vezet.

A kollagénvesztés a húszas életéveink végén kezdődik, és évente megközelítőleg 1%-kal csökken a mennyisége az emberi szervezetben. A rendszeresen pótolt marhakollagén segít helyreállítani a szervezetben ennek a fontos fehérjének a megfelelő szintjét.

Az új svéd marhakollagén termékünk  fűvel táplált szarvasmarhából származó kollagén. Ez ideális azok számára, akik csökkenteni szeretnék egyrészt a színhús bevitelét, , illetve meg szeretnék előzni a korral járó kollagénvesztést, illetve helyre akarják hozni a korábban kialakult hiány következményeit.

A marhakollagént szarvasmarhacsontokból és más, kollagénfehérjében gazdag részekből készítik.

A marhakollagénnek nincsenek negatív mellékhatásai. A kollagén kinyerésére használt szarvasmarha szövet teljesen biztonságos, vegyszerektől, méreganyagoktól és szennyező anyagoktól mentes.

Nem kell aggódni amiatt, hogy a marhakollagén bármilyen kárt okoz a fogyasztójának, vagy olyan mellékhatásokat tapasztalhat, mint bizonyos gyógyszerek szedésénél. Más szavakkal, senki se kockáztatja az egészséget, ha rendszeresen marhakollagént fogyaszt.

A marhakollagén nagyszerű választás mindazoknak, akik egyszerű és természetes módot keresnek egészségük javítására, mellékhatások nélkül.

Mit jelent az, hogy a marhakollagén hidrolizált peptid formájú?

A hidrolizált marhakollagén – más néven marhakollagén peptid -, egy olyan kollagénfajta, amely olyan kezelésen ment keresztül, amely során a kollagénfehérjét kisebb molekulákra (nagyon parányi részekre), úgynevezett kollagén peptidekre bontották.

Mivel ezek a molekulák sokkal kisebbek, mint a teljes fehérjemolekula-láncok, a gyomor- és bélrendszerünk könnyen meg tudja emészteni és jól fel tud szívódni, illetve a szervezetünk könnyen fel tudja használni különféle szükségleteinek kielégítéséhez.

A hidrolizált marhakollagén nagy mennyiségben tartalmaz két fontos aminosavat, a glicint és a prolint.

Ezek az aminosavak fontosak a szövetek erejének és rugalmasságának megőrzésében, valamint segítenek csökkenteni az öregedés jeleit, a ráncokat és az ízületi kopásokat.

Több mint 29 kollagéntípust azonosítottak és osztályoztak elsősorban felépítésük szerint. A testünkben megtalálható kollagén több, mint 90%-a I. típusú kollagén.

A marhakollagén is ebből a típusból tartalmaz a legtöbbet, így ideális a testünknek.

A marhakollagén hatásai

1.) Segít a csontritkulás megelőzésében és a csontok  és fogak erősségének megtartásában! A marhakollagén nemcsak a csontritkulás (osteoporosis), hanem a csontok általános egészségi állapotára is jótékony hatású.

A marhakollagén sok olyan tápanyagot tartalmaz, amelyek bizonyítottan segítik a fájdalomcsillapítást és a mozgékonyság növelését. Gyulladáscsökkentő hatása miatt különösen hasznosnak bizonyult a krónikus ízületi fájdalom és merevség csökkentésében. Ezenkívül a marhakollagén elősegítheti az egészséges csontok kialakulását azáltal, hogy növeli a szervezet azon képességét, hogy új csontszövetet hozzon létre, és csökkentse a meglévő csontszövet lebontását. Az időskori csonttörések az esetek jelentős részében nem a csontok kalcium mennyiségének csökkenése miatt következnek be, hanem a lecsökkent kollagéntartalom miatt, mivel a kollagén adja a csontok belső rugalmas, hálós szerkezetét. Ez a szerkezet biztosítja, hogy a csontok ellenállóak és kevésbé törékenyek legyenek.

A kollagén bevitele mellett sokat tehetünk a csontjaink egészségért, ha aktívak vagyunk. Ugyanis a rendszeres testmozgás nélküli életmód által a szervezet gyorsabban bontja az izmok és a csontok szerkezetét. A D vitamin bevitelével is segíthetjük a csontjaink minőségének megőrzését, mivel D-vitamin szükséges a kalcium bélben való felszívódásához.

2.) Támogathatja az ízületek egészségét! A marhakollagén ízületekben építőelemeket nyújt a porcszövetek védelméhez és helyreállításához, valamint támogatja az ízületek kenését az ízületi folyadékban megnövekedett hialuronsav termelés révén. A marhakollagén csökkentheti az ízületi gyulladást és annak tüneteit, például a merevséget és a fájdalmat, miközben helyreállítja az érintett ízületek mozgékonyságát. A marhakollagén rendszeres fogyasztása javíthatja a rugalmasságot és a mozgástartományt, miközben csökkenti a fizikai megterhelés miatt fellépő izomfájdalmat, és csökkenti az esetlegesen kialakult sérülések felépülési idejét.

3.) Segít megőrizni a bőr fiatalságát! A marhakollagén serkenti az új sejtek növekedését. Építőelemeket biztosít a kötőszövetek számára, beleértve az elasztint és a keratint, ami szükséges az egészséges bőrtónus meglétéhez, a bőr feszességének és rugalmasságának a fenntartásához. A marhakollagén csökkentheti a ráncokat, miközben javítja a bőr hidratáltságát, így az idő múlásával fiatalosabb, élénkebb arcbőrt varázsolhat elő. A marhakollagén rendszeres szedése elősegítheti a bőrsérülések gyorsabb és szebb gyógyulását az új sejtek növekedésének serkentésével.

4.) A marhakollagén segíthet a terhességi csíkok megelőzésében! Várandóság alatt a bőr folyamatosan nyúlik, főként a hason, a melleken és a fenék környékén. Ezt a hirtelen növekedést a testünk már kevésbé tudja követni, ezért striák alakulhatnak ki. A marhakollagén jelentős előnyökkel járhat a terhesség ideje alatt is. A várandósság gyakran az elasztin és a kollagén szintjének csökkenését okozza a bőrben, ami striákat okoz. A marhakollagén bevitele segít a szervezet kollagénszintjének feltötődésében és a meglévő kötőszövetek helyreállításában, aminek simább bőr lesz az eredménye. A marhakollagén hatékony és biztonságos módja az egészséges és rugalmas bőr elősegítésének a várandósság ideje alatt, ezért nagyszerű segítség lehet azoknak a kismamáknak, akik szeretnék elkerülni a striákat, miközben megőrzik általános egészségi állapotukat.

5.) A marhakollagén javítja a haj és köröm állapotát! A marhakollagén egy csodálatos tápanyag, amely nemcsak a bőr egészségének megőrzésében segíthet, hanem javíthatja a körmök és a haj erősségét. A marhakollagén fogyasztása serkentheti a hajhagymák aktivitását, növelve a haj vastagságát és fényét, miközben segít megelőzni a hajvégek töredezését, elvékonyodását és a túlzott hajhullást. A marhakollagén rendszeres fogyasztása a körmök erősödését is elősegítheti azáltal, hogy belülről táplálja őket, így kevésbé hajlamosak az idő múlásával repedezett hasadáshoz és elszíneződéshez.

6.) Fokozza az edzés, a rendszeres testmozgás hatékonyságát! Amikor arra késztetjük a testünket, hogy jobb teljesítményt nyújtson, úgy válik a marhakollagén egyre hangsúlyosabbá az egészséges fizikai teljesítmény támogatásában. A mindent összetartó – ragasztóként említett – kollagén fontos, hogy több erőnk legyen, nagyobb legyen a fizikai terhelhetőségünk, azaz képesek legyünk hosszabb távokat futni, magasabbra ugrani és nagyobb súlyokat emelni. A kollagén pótlásával a sportolni vágyók gyorsabban gyarapíthatják az izomtömeget, és megőrizhetik az erősebb csontokat és ízületeket az életük során. Legyen szó rekreációs testmozgásról vagy profi sportról, a marhakollagén segíthet abban, hogy könnyebben és fenntarthatóbban érje el a sportban kitűzött céljait.

Hogyan érhetünk el maximális eredményt a marhakollagénnel?

A marhakollagén segíthet az ízületi fájdalmak kezelésében, csökkentheti a ráncokat, javíthatja az emésztést, valamint támogathatja a haj, a bőr és a köröm egészségét.

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki a marhakollagén-kiegészítésből, fontos ügyelni a megfelelő adagolásra és a kiváló minőségű marhakollagén kiválasztására. Ezenkívül a marhakollagén általában akkor működik a legjobban, ha más tápanyagokkal, például C-vitaminnal kombináljuk, amely elősegíti a szervezet természetes kollagéntermelését. A marhakollagén napi rendszerességű fogyasztása segít maximalizálni ebből a hatékony kiegészítőből származó előnyöket.

Mivel az ízületeinkben elég gyér a vérkeringés, ezért javasolt reggel fogyasztani a marhakollagént, ha az ízületeink állapotán szeretnénk javítani. Amikor reggeli után mozgunk, megnövekszik a vérátáramlás az izmainkban, mozgatjuk az ízületeinket, így hatékonyabban jutnak el a tápanyagok a célhelyekre.

Itt a Vitalissimo egészségáruház cukormentes svéd folyékony marhakollagén 10000!

Ez az új kollagénkészítmény 10000 mg hidrolizált I. és III. típusú szarvasmarha kollagént tartalmaz! Az I. és III. típusú kollagén különösen fontos a bőr rugalmassága szempontjából, segíti a ráncok minimalizálását.

Mivel C-, B5-,  B6-, B7- és B-12 vitaminnal, valamint szelénnel, szilikával és hialuronsavval van dúsítva, hatékony tápanyagbombaként fejti ki hatását a szervezetünkben. A hialuronsav kiváló a száraz bőr kezelésére és a ráncok megelőzésére.

A termék finom, bogyós gyümölcsökkel ízesített napi adagja (15 ml) biztosítja a szervezetünk hatékony kollagénpótlását.

Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek