fbpx
16.4 C
Budapest
2024. május 24. péntek

Testszerviz

Webáruház

Az életed múlik rajta!

Amikor éjszaka forgolódsz az ágyban alvás helyett, amikor felriadsz a legkisebb zajra is, amikor többször is felkelsz és nem megy az alvás, amikor a fejünk pörög, mint egy búgócsiga, akkor tudhatod, az egészséged forog kockán!

- Hirdetés -

És ez komoly!

Az alvás fontossága

Modern korunk népbetegsége az alváshiány. Ma már tény, hogy a 21. század embere tartós alváshiányban szenved. Ennek okai között az alváshoz való hozzáállásunk is ott van. A pihentető alvás  fontosságát rendkívüli módon alulértékeljük, vagy egyáltalán nincs is információnk az alváshiány okozta egészségügyi kockázatokról.

Pedig minden regeneráló, testünknek-lelkünknek megnyugvást adó folyamat akkor megy végbe, amikor mélyen alszunk. Az alvás kb. másfél órás periódusokban zajlik, amikor a közel ébrenléti állapottól kezdve a mélyalvásig ér egy-egy alvásciklus. Bár az alvásszükségletünk egyénenként változó lehet, általános szabályként elmondható, hogy minimum 4 alvásciklusnak meg kell történnie, amihez minimum 6 óra szükséges.

A legtöbbünknek ez az idő nem elég, 5 alvásciklus szükséges a reggeli friss ébredéshez.

Fontos megjegyezni, hogy nem igaz az a feltevés, hogy a kihagyott vagy rövidre fogott éjszakai alvást délutáni sziesztával vagy hétvégi lustálkodással „be lehet hozni”.

Az alváshiány tünetei

– Nehezen megy az elalvás, sokáig forgolódunk, járnak a gondolataink ilyenkor.

– Gyakoriak az éjjeli felébredések, amik után nem tudunk visszaaludni.

– Felületesen alszunk, könnyen felriadunk, így rövidek alvási periódusok, és rövid maga az alvásidő is.

– Ébredéskor fáradtság, égő szemek, aznapi fáradékonyság.

– Általános ingerlékenység, felfortyanunk minden apróságon.

Krónikus alvászavar, állandósuló fáradtság, ingerlékenység

Korunk életmódja, az állandósuló stressz, a minket ért ingerek sokasága, az információbőség, az az érzés, hogy elszalasztunk valamit, vagy kimaradunk valamiből, az állandóan kéznél levő okoseszközök képernyőjéről érkező kékfény hatása mind hozzájárul ahhoz, hogy ma már jelentős probléma az alvászavar.

Ez nemcsak a gyakori zsörtölődő kedélyállapotban mutatkozik meg, hanem anyagcsere-betegségek kialakulásában, tanulási nehézségek, kihagyó emlékezet, koncentrálási problémák megjelenésében, illetve az immunrendszer leépülésében is.

Ilyenkor gyakran azt érezzük, hogy több órányi alvás után sem sikerült pihenten ébredni, egyre kevesebb az energiánk a napi teendők elvégzésére, gyakran keveredünk vitába  kollégákkal vagy családtagokkal.

De szerencsére a krónikus alváshiányra is van már kémiai összetevőktől mentes, 100%-ig természetes megoldás.

A MILAM.10 gyógynövény-komplex készítmény

A MILAM.10 egy 100% természetes, elalvást segítő gyógynövény komplex, mely a jól ismert macskagyökér, citromfű és komló mellett 7 másik alvássegítő gyógynövény együttes erejével segíti a pihentető alvást és az energikus felébredést!

A gyógynövény-komplex kapszula teljesen mellékhatásmentes és hozzászokást sem okoz, ráadásul vegán, tejmentes és gluténmentes készítmény, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákkal küszködők számára is használható.

Kattints a képre!

A gyógynövény-komplex további előnye, hogy folyamatosan, akár gyógyszer mellett is szedhető. A vegán kapszulák kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, melyeknek köszönhetően megnyugtatja az idegeket és megmenti a szervezetet a kialvatlanság káros hatásaitól. A természetes altató gyógynövény-komplex segítségével hatékonyan enyhíthetők a krónikus alváshiány kellemetlen tünetei.

A gyógynövény-komplex étrend-kiegészítő olyan problémákra nyújt megoldást, mint az állandó fáradtság, a kialvatlanság és a megfelelő minőségű alvás biztosításával segít megelőzni az olyan betegségek kialakulását, mint az érelmeszesedés, elhízás vagy az inzulinrezisztencia. Ilyen problémák megléte esetén a készítmény segíti a káros folyamatok visszafordítását és a felépülést.

Újra visszanyerhető az élet feletti irányítás és gondtalanná tehetők még a szürke hétköznapok is!

Vitalissimo egészségáruház gyógynövény megoldás

A Vitalissimo egészségáruház kínálatában folyamatosan elérhető a MILAM.10 nyugodt alvásért gyógynövény-komplex.

Naponta 1-2 tabletta szedése javasolt, lefekvés előtt 30-60 perccel és bő folyadék kíséretében.

Amennyiben esetleg más Myrobalan gyógynövény komplexet is használunk, javasoljuk, hogy 25-30 perces eltérés legyen a bevételek között, hogy mindegyiknek legyen ideje kifejteni a hatását.

A Milam.10 már 12 éves kortól adható, akár a kapszulát szétszedve, a gyógynövényport folyadékban feloldva.

Kattints a képre!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek