fbpx
12.1 C
Budapest
2024. április 23. kedd

Testszerviz

Webáruház

Prémium Svéd Egészség Megoldások – hatékony, folyékony, finom!

Mi az oka a svédek várható magas életkorának?
Lehet, hogy a táplálkozás és a minőségi tápanyagok, elérhető kiváló étrendkiegészítők?
Kerestük a titkot és találtunk valamit, ami biztosan hozzájárul a svéd minőségi egészséghez!
Ez pedig a Swedish Nutra folyékony természetes vitaminés ásványi anyag komplexek.

- Hirdetés -

Svédország – a világ tetején

Svédországról két dolog juthatott eddig az eszünkbe: az egyik a magas életszínvonal és magas várható életkor, míg a másik, hogy fejlett gazdasággal rendelkező királyság.

Swedish Nutra

A múlt tudományos öröksége

A Swedish Nutra olyan 2013-ban alapított családi vállalkozás, amely magas szintű szaktudással állít elő kiváló minőségű, saját fejlesztésű táplálékkiegészítő termékcsaládod.

Az ezt lehetővé tevő szaktudás családi gyökerekből ered, mivel az előző generációk saját fejlesztésű gyógyszereket gyártottak.

A Swedish Nutra célja a bárki számára elérhető egészségebb élet a legfejlettebb és leghatékonyabb táplálékkiegészítők támogatásával.

Folyamatos gyártás- és termékfejlesztés

A Swedish Nutra folyamatosan törekszik arra, hogy a legújabb technológiák és kutatások felhasználásával tökéletesítse a termékeit és a gyártási rendszereit.

Ennek köszönhetően a magas minőségű termékek mindig a legjobb áron juthatnak el a fogyasztókhoz szerte a világon.

Kattints a képre!

HACCP

A Swedish Nutra cégen belül alkalmazott HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer garantálja a gyártás megbízhatóságát. Tudni kell, hogy ez a biztonsági rendszer az 1970-es évekre alakult ki, mert az űrutazásokhoz szükséges élelmiszerek rendkívüli gyártási előírásokat igényeltek.

A folyékony vitamin, ami működik

A Swedish Nutra termékcsalád olyan különlegesség a folyékony táplálékkiegészítők között, amely a világ legjobb tápanyagokforrásait teszi elérhetővé bárki számára.

A folyékony készítmények napi adagjai 30-szor hatékonyabb összetevőket biztosítanak az emberi szervezet számára, mint a más formájú piaci versenytársaik, mindezt nagyon jól felszívódó változatban.

Miért olyan fontos ez?

Egyre több embert érint a gluténérzékenység, amikor a vékonybélben hosszú ideje felszívódási zavar gátolja a szervezet ellátását életfontosságú tápanyagokkal. Ez nem azonos a cöliákia elnevezésű betegséggel, ami ehhez hasonló okból alakul ki.

Mindkét esetben nem jó a búzában és más gabonákban levő glutén megemésztése, és ez a gabonafehérje kölcsönhatásba lép a vékonybél nyálkahártyájával, valamint az immunrendszerrel, melynek következtében ellenanyag-termelődés indul meg a saját szövetek ellen.

Ezért ma már egyre több ember szenved felszívódási zavarral, ami jelentős tápanyaghiánnyal jár.

A gluténérzékenységről itt olvashatsz részletesen!

A Swedish Nutra termékek jóval nagyobb felszívódási képességgel rendelkeznek, mint a hagyományos tabletták vagy más formájú készítmények.

Fontos tény, hogy a folyékony hatóanyagok stabilitásához nem szükséges térfogatnövelő, kötőanyag, töltőanyag vagy zselatin.

Ma már a Swedish Nutra folyékony és por alakú készítményei eljutnak a világ minden földrészére, a termékek 37 országban kaphatók.

Minden készítmény kifejlesztése és tesztelése a Malmöben működő gyáron belüli laboratóriumban történik.

Testszerviz és a Swedish Nutra

A Testszerviz célja a jobb életminőség, a több egészség elérhetővé tétele bárki számára.

Ebbe a küldetésbe tökéletesen beleillik a Swedish Nutra termékek mögött álló filozófia, a bárkinek elérhetővé tett hatékony hatóanyagbevitel, ami gyorsan szívódik fel, és a lehető legjobban hasznosul a szervezetben.


Kattints a képre!

SVÉD MINŐSÉG MAGYAR ÁRON!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek