fbpx
3.7 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Egy egész életen át

Fontos tudás

A Kulcs a nőiséghez című könyvben levő tudás ráirányítja azokra a fontos pontokra az olvasó figyelmét, ami tényleg számít.

- Hirdetés -

A könyvből vett alábbi idézetek ízelítőt adnak ezekből a alapvető információkból, melyek meghatározzák egy nő egészségét.

Minden apró sejt a női szervezetben úgy van beállítva, hogy az egészséges működéséhez igényli a hormonrendszer havi hullámzását, igényli az ösztrogént és a progeszteront, sőt még a tesztoszteront is, illetve igényli ezeknek a hormonoknak a változó mennyiségét, azaz igen: igényli az ovulációt, és annak hiánya sokféle módon megnehezíti egy nő egészséges életre való törekvését.

A vérkeringés, a csontok állapota, a haj, a bőr minősége, ezek szépsége, az emésztés megfelelő volta, a szív, az agy munkája, de még az érzelmi és lelki élet is mind nagyon nagy mértékben támaszkodik erre a ciklikus működésre, amelynek a központját az ovuláció (tüszőrepedés) adja.”

Amikor egy nő kilép a termékeny korból, akkor úgy érezheti, hogy csökken az önbizalma, az életének értéke, de ez nem így van.

A gondoskodó nő

Egy nő egész életében a szerető és gondoskodó személyt jelenti a családban.

Erről a szerepről így ír a könyv:

„Úgy gondoljuk, hogy amikor azt írtuk korábban, hogy a nőiség lényege a szeretet adottsága, akkor a megtartó, megértő szeretetre gondoltunk!

És az a nagyszerű ebben, hogy ennek a szeretetre való képességnek – természetesen már minden embernél – megvannak a testünkben is nyomon követhető (azaz élettani) megnyilvánulásai és hatásai is.”

Íme egy újabb idézet, ami alátámasztja ezt:

„A változókor és az azt követő időskori életszakasz megtartja az oxitocin hormon nőiséget hordozó értékeit. A nagymamák szeretete unokáik iránt nem csak az időskor vonzódása a jövő generációja iránt. Éppen ezért a szülőknek teret kell adniuk a nagyszülőknek, hogy a gyermekek unokákként részesei lehessenek a nagyszülők életének, és élvezhessék azok gondoskodását, el nem múló szeretetét is.

A könyvünk célja ennek az élethosszon át megnyilvánuló nőiségnek a bemutatása, és az, hogy mit tehet egy nő és a párja annak érdekében, hogy saját maga, a párja vagy a gyermeke mennyire legyen hormonális értelemben egészséges, és ezáltal meg tudja tapasztalni azt a jó közérzetet és boldogságot, amely a nőiségéből fakadhat az egész életében.”

És álljon itt még a következő néhány sor, amellyel szeretettel ajánlom ezt az új Testszerviz könyvet:

Kívánjuk, hogy minden Olvasónk legyen türelmes magához és szeresse magát, ne lássa másnak magát, mint amilyen valójában: egy értékes, szerető, érző embernek, aki a jóra törekszik egész életében.

Legyen büszke magára, büszke arra, aki, és ahogy él. Kívánjuk, hogy feltételek nélkül fogadja el, és szeresse önmagát, és akkor igazán átérzi mindazokat az áldásokat, amelyeken keresztül a nőisége vagy a férfi léte megnyilvánul.”


A teljes tudás

A Testszerviz Kulcs könyvei adják meg a teljes tudást, ami nem csupán a sikeres életmódváltáshoz szükséges, hanem egyáltalán az emberi szervezet jó egészségi állapotának a megtartása és helyreállítása érdekében is.

Ezekben a könyvekben olyan hasznos tudnivalók vannak, amik kimaradtak az iskolai tankönyvekből. Így pótolni kell ezt a hiányosságot!

A mai modern korunk kihívásainak nem lehet sikerrel megfelelni e tudás nélkül!


Kattints a képre!

Vitalissimo webáruház

Itt mindent megtalálsz, amire egy egészséges nőnek szüksége van!

Kattints a képre!

Kattints a képre!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek