fbpx
3.9 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

MOVEMBER – a férfi egészség hónapja!

Dr Suba Réka felhívása a férfiakhoz és a róluk gondoskodó hölgyekhez!

- Hirdetés -

Szeretettel üdvözöllek!

Úgy gondoltam a hölgyek után, az urakat sem hagyhatom ki a sorból, úgyhogy az e heti hétindítóban a párod, férjed, édesapád, esetleg fiad egészségére irányítom a figyelmed!

A MOVEMBER mozgalom minden év novemberében hívja fel a figyelmet a férfiak testi és lelki egészségére, valamint a szűrővizsgálatok jelentőségére nemzetközi szinten.

Ezt úgy népszerűsíti, hogy a résztvevő urakat megkéri, ne borotválkozzanak egész novemberben. Ez mára nemzetközi mozgalommá nőtte ki magát. És bizony fontos dologra irányaítja rá a figyelmet. Jele a kék szalag.

A prosztatarák a férfiak körében a második leggyakoribb rosszindulatú daganat. Gyakran tünetmentes a betegség, korai stádiumában, pedig ilyenkor van lehetőség a teljes gyógyulást biztosító kezelésre.

Gyakori tünetek:

-gyakori vizelési inger

-vizelési nehezítettség

-vizeletelakadás

Miért neked írom mindezt? Mert azt tapasztalom, hogy a családban valahogy az egészségügyi kérdések gyakrabban kerülnek a hölgyek vállára. Lehet nálatok is te vagy az, aki beszerzi a vitamint, a családtagokat elviszi orvoshoz, ha valami nincs rendben és ha betegség jelentkezik a családban, te vagy olyankor az “ápoló”.

Ezért fontosnak tartom, hogy tudd felismerni, ha a család férfi tagjainak speciális segítségre van szüksége!

Nőként gondoskodj a párod meg a saját egészségedről is!!

dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek