fbpx
13.8 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Amitől szép az élet

Tudod-e, hogy mi köze van a boldogságnak egy bizonyos hormonhoz?

- Hirdetés -

Tudod-e, hogy mi az a hormon, ami segíti a tanulást és a memóriát?

Tudod-e, hogy ez hormon bár alapvető az életben, de mégis alig hallunk róla?

Ismerkedj meg ezzel a hormonnal, hogy maximálisan érezd az előnyös hatásait!

Úgy gondolom, hogy a cikk olvasója egyetért abban, hogy az életünk célja a boldogság és azzal is, hogy a boldogság nem érhető el egyedül. Így a boldogsághoz hozzá tartozik az együttérzés és a szeretet is, úgy hiszem, ez természetes.

Az már kevésbé ismert, hogy az együttérzésnek és a szeretetnek van hormonális háttere is. Amikor ezeket a pozitív érzéseket érezzük egy különleges hatású hormon, az oxitocin is felszabadul.

Erről a hormonról talán csak az édesanyák hallottak, akik a szülésnél oxitocint kaptak a kórházban a szülés megindításakor.

Ez a hormon – bár a görög neve is ezt mutatja (görögül azt jelenti, hogy gyors szülés) – nem csak a szüléssel kapcsolatos hatásai vannak minden ember, tehát nem csak a nők szervezetében.

Az alábbi ábra jól érzékelteti ezeket az összetett hatásokat:

Ez az ábra a Kulcs a nőiséghez című új Testszerviz könyvből való, amiben teljes részletességgel olvasható minden tudnivaló erről a hormonról és az, hogy ez a hormon miért olyan fontos egy nő életében.

Ismerd meg a női szervezet működésének csodáját, és használd azonnal az életedben azokat a tudnivalókat, amiket ez az egyedülálló könyvben elolvashatsz!


A teljes Kulcs könyvcsomagban benne van a már korábban megjelent 6 Kulcs könyv,
ami szükséges ahhoz, hogy alaposan megismerd a szervezeted működését,
és megszerezd a sikeres életmódváltáshoz szükséges tudást.

Olvasd magad egészségesre!


A Testszerviz Vitalissimo webáruházban kiemelten fontosnak tartjuk a nők egészségét!

Ezért létrehoztunk egy olyan egyedólálló termékkínálatot, amelyben megtalálhatók azok az egészséges és kipróbált termékek, amik hatékonyan támogatják a nők egészségét.


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek