fbpx
15 C
Budapest
2024. április 28. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Olvasni jó!

Sok mai, könyveket hirdető FB poszton azt látni, hogy ma van az olvasás nemzetközi világnapja. A nemzetközi világnapok olyan akciónapok, amelyek egy ügy érdekében mozgósítanak.

- Hirdetés -

Ha megnézzük ezeknek a napoknak a hivatalos listáját, akkor ott az találjuk, hogy ez a nap valójában az írástudatlanság elleni nemzetközi fellépés napja, ami természetesen kapcsolódik az olvasáshoz.

A könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvek jelentik az elérhető tudást. Ami régen még a kiváltságos keveseké volt, ma már bárki számára elérhető tudásszerzési lehetőség.

A Testszerviz Tudástár éppen ezért a könyvekre épít, akár nyomtatott, akár az internetről letölthető változatban.

Kezdve az Élet írta szakácskönyvvel, a ma már kedvezményes csomagban beszerezhető Kulcs könyvtárig, bárki számára elérhető a helyes étrend, a helyes életmód kialakításához szükséges tudás.

2016 óta minden évben megjelent legalább egy Testszerviz könyv, ami gyarapítja Testszerviz Tudástárat.

Már megjelent az új Testszerviz Kulcs könyv, melynek címe, Kulcs a nőiséghez!


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek