fbpx
4.7 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Hogyan olvasd, kinek szól? – ezek nem regények!!!

A Testszerviz Kulcs könyvek igazi tudástárat jelentenek bárki kezében. Az olvasói visszajelzések fényében úgy gondoltam, hogy érdemes közreadni egy olyan „használati útmutatót”, amely hozzásegíti a közönséget ezeknek a könyveknek az igazán hatékony tanulmányozásához, elolvasásához.

- Hirdetés -

Ezek a könyvek bárki számára érthetők, és bárki haszonnal olvashatja őket. Így ezek a könyvek bárkinek hasznos tudnivalókat és tanácsokat adnak, aki tenni akar a saját egészsége érdekében.


Ezek a könyvek igazából kézikönyvek, azaz nem úgy kell elolvasni őket, mint egy több kötetes regényt az elejétől a végéig.

Éppen ezért, ha csak tíz perced, negyed órád van az olvasásra, akkor is meg tudod érteni a téged érdeklő részt.

Minden könyv, minden fejezete és az azon belüli nagyobb egységek is önállóan elolvashatók és megérthetők.

A könyvek között nincs „első kötet”. Ezt azt jelenti, hogy bármelyiket elolvashatod elsőre, nincs kötelező sorrendje az elolvasásuknak.

Az egyes könyvek minden olyan információt tartalmaznak, amelyek szükségesek a megértésükhöz és a haszonnal olvasásukhoz.

Minden könyvben vannak gyakorlati útmutatók, ezek a könyvek nem csak elméleti leírások.


Bátran vedd kézbe bármelyiket, olvasd el a tartalomjegyzéket, és nyisd ki ott, ahol arról van szó, ami téged érdekel, és csak azt a részt olvasd el! Elég csak ezután hozzáolvasni más részeket, és persze elkezdheted a könyvet az elejéről is.

Újra hangsúlyozom, hogy minden Kulcs könyvet használd kézikönyvként, azaz lapozd át, és olvasd el azt a részt, ami a legjobban megragadja a figyelmedet, ami pont a problémáddal foglalkozik.

Legközelebb nyisd ki újra, és nézd át, hogy most mi érdekel belőle a legjobban, és megint csak azt olvasd el pár perc alatt.

Ha több időd van, természetesen olvashatod folytatólagosan is.

A Kulcs könyveket tetszőleges sorrendben beszerezheted magadnak, az egyszerre megrendelt több könyv, nagyobb kedvezményt is jelent.

A Kulcs könyvek internetről letölthető pdf formában is elérhetők, így könnyen elérhetők tableten, okostelefonon is. Jó olvasást, hasznos Kulcs könyv tanulmányozást kívánok!


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek