fbpx
12.8 C
Budapest
2024. április 19. péntek

Testszerviz

Webáruház

Tudja Ön, hogy mit tehetne az életminősége javításáért?
Hogyan tudja hatékonyan támogatni a saját teste működését?

- Hirdetés -

Ezeket a könyveket a Testszerviz szolgáltatás beindítása óta eltelt sok-sok évnyi tapasztalat és az azt megelőző szintén hosszú évek során egy valóban bárki által használható tudásanyag összeállítását célzó kutatómunka alapján írtam azért, hogy bárki számára hozzáférhetővé tegyem azokat a fontos tudnivalókat, amelyeket felhasználva elindulhat egy jobb életminőség felé vezető úton.

A könyveket kifejezetten ismeretterjesztésnek szántam a Testszerviz Alapítójával, Burget Péterrel nagy egyetértésben.

Az egyes Kulcs könyvek a kiadásuk óta eltelt idő alatt sok ezer Olvasóhoz jutottak el. Olvasónk szép sikerek eléréséről számolnak be folyamatosan.

Minden egyes Testszerviz Kulcs könyv egy-egy sajátos szempontból mutatja be testünk működését, és leírja mindazt, amit a könyv témája szerint megtehetünk magunkért.

Így a könyveink foglalkoznak a testünkkel kapcsolatos alapismeretekkel, a stresszel,
a hormonrendszerrel, az immunrendszer leírásával, és van olyan Kulcs könyv is, ami nagyon hasznos leírást ad a különféle tápanyagokról.

A legújabb könyvünk a zsírégetés témakörét tárgyalja, amelynek ismerete fontos az ideális testsúlyunk kialakítása és megtartása érdekében.


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

204RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek