Már Húsvétra készülve próbáltam ki, omlós piskóta sósan elkészítve sonkakrémmel, spenótos avokádó krémmel töltve – gluténmentesen
Jó étvágyat hozzá! – Babszi
Elkészítheted Húsvét után is maradék sonkából – Természetesen gluténmentes
Recept:
1 Zacskó Éléskamra piskóta lisztkeverék recept szerint elkészítve csak édesítő helyett sót tettem bele ízlés szerint (recept a zacskón!)
Egy nagy tepsibe sütöttem meg egy pár perccel kevesebb ideig, mert vékony tészta lesz.
Utána 4 téglalapra vágtam fel
Töltelék:
- Kb 30-40dkg főtt sonka
- 1 keménytojás,
- 15 dkg vaj,
- pici bors
- egy teáskanál mentes mustár,
ezeket aprítóba krémesre daráltam.
15-20 dkg spenótot foghagymával megpároltam kicsi kókuszzsíron, majd 1 nagy vagy kettő kisebb avokádóval, pici kókusztejszínnel sóval borssal szintén krémesitettem.
Sorban megkentem egy lap piskótát sonkakrémmel a másik alját zöld krémmel majd ráfordítottam az előzőre és így tovább.
De bármilyen zöldségkrémmel elkészítheted lehet sonka krém és tormakrém stb.
Köszönjük a remek öteletet, receptet és képet Babos Kata Testszerviz konzultánsnak!
Az egészség alapja 80%-ban a táplálkozáson múlik!
A táplálkozás pedig a helyes vásárláson és jó recepteken.
Mind a kettőt megtalálod a Vitalissimo-ban!
Egészséges élelmiszerekért kattints a képre!
150 egészséges Testszerviz recept csak itt!