fbpx
12.6 C
Budapest
2024. április 23. kedd

Testszerviz

Webáruház

Cél a 100 év! – Rippel Feri titkával

A Cél a 100 év! című Testszerviz könyvet az teszi különlegessé, mert ennek a könyvnek a megírásában társszerzőként Rippel Feri, nemzetközi hírű artistaművész, természetgyógyász is közreműködött.

- Hirdetés -

Az életmódváltás fontosságát az ő személyes tapasztalatin keresztül mutatja be a könyv, és a történetén keresztül sok személyes dolgot is megtudhatsz Feri életéről.

Íme néhány idézet, ami bemutatja, hogy mit tartalmaz még a személyes részeken kívül ez a könyvünk:

„Az egészség forrásai mindazok a külső és belső tényezők, amelyek az ember korának, a nemének, a lakhelyének és a földrajzi mozgásterének, valamint a társadalmi helyzetének figyelembevételével hozzásegítik őt az egészsége kiteljesedéséhez, vagy ha ezek az egészségforrások hiányoznak, akkor ezek a hiányosságok éppen az ellenkezőjét okozzák.

Ez az egészséghez vezető vagy az egészséget fenntartó folyamat végül az életminőségünk alakulására hat ki az egész életünk során.”

„Az ebben a könyvben lefektetett útvonal inkább egy olyan kincses sziget térképhez hasonlít, vagy egy tetszetős hegycsúcs megmászását segítő, könnyen követhető nyomvonalat kijelölő térképhez.”

Rippel Feri így ír a könyvben:

„Akkor éjszaka – ott az ágyban, zakatoló szívvel a halál kapujában – végképp rádöbbentem: sajnos nálam már semmi sem stimmel!”

„Ott kint végképp rádöbbentem, hogy innen már nem lehet lejjebbre, mélyebbre, sötétebb helyre kerülni! Tehát lépnem kell!

Innen kell elkezdeni kétségbeesett akarással újra a fény felé kapaszkodni. Már tényleg nem lehet ezekkel az egyre sűrűsödő és súlyosbodó tünetekkel együtt élni!”

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek