fbpx
12.3 C
Budapest
2024. április 28. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

A legfinomabb házi Raffaello

A Raffaello az egyik legismertebb kókuszos desszertgolyó. Nem csak gyönyörű a kókuszba forgatott csoda, hanem igazán minőségi édesség. És ha még mindenmentes is? Na akkor ezt nézd meg!

- Hirdetés -

Hozzávalók (30 nagy darab):

  • 30 db blansírozott mandula
  • 3 dl mandulatej
  • 1 cs gluténmentes vaníliás pudingpor
  • 3 púpozott ek eritrit
  • 75 g laktózmentes vaj
  • 150 + 50 g kókuszreszelék

Elkészítés:

1. Ha héjas mandulánk van, akkor először jól átmossuk és forrásban lévő vízbe tesszük, pár percig főzzük. Utána leöblítjük hideg vízzel, konyharuhára csúsztatjuk és egyszerűen „kinyomjuk” a héjából.

2. A mandulatejet a pudinggal és az eritrittel elkeverjük csomómentesre, majd felforraljuk. (Először érdemes csak pici folyadékkal keverni, majd ha sima lett, akkor hozzáadni a maradékot, így nem lesz csomós a puding.) Folyamatos kevergetés mellett pudingot főzünk belőle.

3. Hozzáadjuk a laktózmentes vajat és 150 g kókuszreszeléket és még a tűzön pár percig kevergetve főzzük. Utána félretesszük és picit hagyjuk hűlni, hogy dolgozni tudjunk vele.

4. A maradék kókuszreszeléket (50 g) tálba rakjuk. A mandulából egy szem köré egy evőkanálnyi masszát rakunk, golyót formálunk belőle és meghempergetjük a kókuszreszelékben.

5. Én ezután behűtöttem, hogy kicsit keményebb állaga legyen.

 Jó étvágyat a süteményhez!

Jó étvágyat hozzá!

Testszerviz Életmód Termékek a kép alatt!

Hatékony, folyékony, finom!

150 egészséges Testszerviz recept csak ebben a szakácskönyvben!

Vendeg Blog
Vendeg Bloghttp://www.testszerviz.hu
Vendég cikkek, írások, melyek az életmódváltás témakörében születtek, vagy ahhoz kapcsolódnak. Minden esetben a cikk végén a forrást linkelhető módon megjelenítjük.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek