fbpx
9.9 C
Budapest
2024. április 27. szombat

Testszerviz

Webáruház

Mire tanít a homokóra?

Most, az új esztendő elején érdemes számba venni, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezünk. Alapvetően háromféle erőforrással rendelkezünk: egyrészt van időnk, amit arra szánunk, amit fontosnak tartunk; másrészt van pénzünk, amit arra fordítunk, amit most fontosnak tartunk, és végül van a saját energiánk, azaz tettrekészségünk, ami cselekvésre sarkall.

- Hirdetés -

Mire tanít a homokóra?

1.) Az óra felső részébe töltött homokszemek szünet nélkül lefelé peregnek. Ez kifejezi, hogy az idő a tetteinktől vagy a tétlenségünktől függetlenül múlik.

2.) Nem tudjuk, hogy – képletesen szólva – a saját életünk homokórájában még mennyi homokszem van a felső homokóra tartályban. Abban reménykedünk, hogy még jó sok, de azt is tudjuk, hogy csökken még a rendelkezésünkre álló időnk.

3.) A már lepergett homokszemeket nem tudjuk visszatenni az alsó tartályból a felsőbe, mert az már elmúlt. Bár lehet a figyelmünk a múlton, és arra használhatjuk a jelen értékes idejét, hogy a múlton merengjünk és azon keseregjünk, mi nem sikerült, de ez kidobott idő, ami tovább növeli az elpazarolt időt.

Mire tanít tehát a homokóra?

Koncentrált a jelenje, tedd meg azt, amit ma még megtehetsz magadért, a céljaidért, a szeretteidért, a munkádért. Ez azon múlik, hogy gondolkodunk magunkról, mennyire tartjuk fontosnak magunkat.

Ha igen, fontosak vagyunk magunknak, fontos a jelenünk és a jövendők, akkor már ma megteszünk mindent, ami ahhoz kell, hogy több legyen az energiánk, jobb legyen a közérzetünk, és javuljanak a jövőbeli kilátásaink.

Ehhez növelni kell a tudásunkat és aktívan kell törődnünk magunkkal!

Ehhez kipróbált, hasznos tudnivalókat kínálnak a Testszerviz Kulcs-könyvek, ehhez kipróbált, alakformáló recepteket kínál az Élet írta szakácskönyv,
ehhez kipróbált, sok száz és száz sikeresen lezárt ügyfélhez hasonló lehetőséget kínál a 3 hónapos Testszerviz Program, amire itt jelentkezhetsz!

Ne halogasd hát az első lépést! Szerezd meg most, ami még hiányzik a több tudáshoz, a több lehetőséghez!

A lehetőség még érezhető az ujjaid hegyén! Ne pazarold tovább!

Ne hagyd haszontalanul peregni az idő homokját!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek