fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Kálium és a cukrok

Tudtad-e, hogy a kálium az fontos ásványi anyag, ami ellazítja az erek falát, és így hozzájárul az egészséges vérnyomáshoz és kiegyensúlyozza a nátrium vízvisszatartó hatását?

- Hirdetés -

Tudtad-e, hogy a szervezetünkben a káliumvesztés és a nátrium felhalmozódás fő oka a cukrok és feldolgozott, gyorsan felszívódó szénhidrátok (ezek a lisztekkel dagasztott tészták és más, sok keményítőt tartalmazó ételek).

A szénhidrátok megemésztéséhez és hasznosításához káliumra van szükség, a szénhidrátokban bővelkedő ételek azonban nem tartalmaznak elég káliumot. Ezért a megszokott tésztás, süteményes, krumplis étrend mellett gyorsan kiürülnek a szervezetünk kálium raktárai.

Ezzel felborul a nátrium és a kálium egyensúlya, ami vízvisszatartást és vérnyomás problémákat okoz.

Ezért van az, hogy az egészségügyi szakemberek ellenzik a túlzott sófogyasztást, és sószegély étrendet ajánlanak a szív- és érrendszeri betegségek esetén.

Tudj meg többet arról, hogy mi a valódi megoldás a káliumhiányra, és hogyan tudod a legjobb formába hozni magadat! A Testszerviz Kulcs könyveiben minden életbevágó tudnivaló megtalálható.

A Kulcs a zsírégetéshez könyv megismeretet a sikeres életmódváltás alapjaival és „átnyújtja azt a kulcscsomót”, ami szükséges a testsúlyproblémáktól való megszabaduláshoz.

A legjobb kálium pótlás természetes módon!
Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmixpor

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek