fbpx
3.9 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

Testszerviz nőnap – 2024!

Lányok, asszonyok, felségek, lánytestvérek, édesanyák, nagymamák, kolléganők, barátnők, minden nap legyen nőnap! A Testszerviznél imádunk Benneteket!

- Hirdetés -

A Vitalissimo webáruház vásárlóinak, illetve a Testszerviz ügyfeleinek döntő többsége olyan hölgy, családanya, dolgos, egészségtudatos nő, aki elkötelezett az egészségének, életminősgének javításában.

Olvasd tovább a cikkünket a nőnapi akciós üdvözletünkkel!

Tüntetéstől a virágcsokorig

A Testszerviz számára kiemelten fontos ünnep minden évben a Nemzetközi Nőnap, március 8-a, aminek gyökerei a 19. század közepéig nyúlnak vissza.

Ehhez a naphoz kapcsolódik, hogy New York utáin 1857. március 8-án vonultak fel a jobb munkafeltételekért és magasabb fizetésért tüntető textilipari nődolgozók.

A 20. század elején egyre inkább egy márciusi naphoz kapcsolódtak a nők egyenjogúságáért küzdők megmozdulásai, aminek következtében 1911. március 19-én Ausztriában, Dániában, Németországban és Svájcban megtartották az első nemzetközi nőnapot a világon.

Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott, amikor az Országos Nőszervező Bizottság röplapokat osztott. A következő évben, 1914-ben már országszerte különféle, a nők helyzetévvel kapcsolatos rendezvényeket szerveztek.

Nők számára készültek!

A fenti múltidézésből visszatérve, a Testszerviz küldetését immár 10 éve motiválja az ideális test eszménye. Az ideális test valójában az elérhető lehető legjobb egészséget, testalkatot, testsúlyt jelenti.

Ehhez ma már mindenkinek szüksége van jó minőségű táplálék-kiegészítőre, ami napi egy adagban könnyen bevehető, és hasznosulása ideális.

Ilyen termékek a Swedish Nutra folyékony multivitaminjai és kollagéntermékei. Ezek között a svéd termékek között vannak nőknek és férfiaknak életkor szerint összeállított készítmények.

Az 50 év alatti hölgyeknek készült folyékony multivitamin koncentrált formában tartalmazza azokat a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, szuperélelmiszereket és bioaktív gyógynövény-kivonatokat, amelyek energizálnak, illetve biztosítják a szellemi és fizikai egyensúlyt.

A komplex immunerősítő termék olyan vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és aminosavak koncentrációját tartalmazza, amelyek elengedhetetlenek az izmok és csontok egészségének megőrzéséhez, valamint a jó közérzet és erőnlét javításához.

Ez a nők számára készült multivitamin zöldségkivonatokat is tartalmaz, és folyékony formulája biztosítja a gyors felszívódást.

Ebben a folyékony multivitaminban megtalálható vitaminok és más tápanyagok gondoskodnak a női szervezet megfelelő működéséről, az egészséges szív- és érrendszerről, valamint támogatják a hormonrendszer egyensúlyát.

Kattints a képre!

Multivitamin az idősebb hölgyeknek

Woman 50+ folyékony multivitamin egyedülálló szuperélelmiszer és gyógynövény-kivonat keverék idősebb hölgyek tápanyagszükségletének kielégítésére.

A gyorsan felszívódó készítmény összetételénél fogva gondoskodik a mindennapokhoz elengedhetetlen energiáról és vitalitásról.

A hatékony összetétel növeli a teljesítőképességet, támogatja az agyműködését és immunerősítő hatású is.

Kattints a képre!

Nőnapi akciónk a hölgyek tiszteletére!

A női multivitaminokat is beleértve, a Vitalissimo Egészség Webáruház március 8-10. között minden, a „Női egészség” termékkategóriában levő készítményre 10% nőnapi kedvezményt ad.



Boldog Nőnapot kívánunk minden csodálatos hölgynek!


A cikk linkjeire vagy a képeire kattintás a Női termékkínálatunk oldalára visz!
Innen tedd a kosaradba a kedvezményes termékeidet március 8-10. között!


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek