fbpx
17 C
Budapest
2024. június 15. szombat

Testszerviz

Webáruház

Szépség, egészség, vitalitás a családnak: Ismerd meg a takarékos svéd folyékony termékeinket!

A svéd folyékony multivitamin és kollagénkészítmények nagyszerű tulajdonságairól már több cikket is írtunk. Ezek a termékek nem csak a kiváló minőségük miatt kerültek a Vitalissimo webáruház termékkínálatába, hanem a rendkívüli költséghatékonyságuk miatt is!

- Hirdetés -

Folytasd az olvasást, és győződj meg a svéd folyékony termékcsaládunk most is verhetetlen új előnyeiről!

Swedish Nutra gyár

Svédországban, Malmöben működő, 2013-ban alapított családi vállalkozás, amely magas szinten állít elő kiváló minőségű, saját fejlesztésű táplálékkiegészítő termékcsaládot.

Vitalissimo svéd folyékony termékpaletta

C+D3 vitamin – Az immunerősítő koncentrátum.

Cukormentes halkollagén hialuronsavval és C-vitaminnal – Általános kollagéntermék.

Cukormentes marhakollagén 10000 – A haj- bőr-, köröm és az ízületek egészségéért!

CAL-MAG – turbó kalcium és magnézium – Gyors segítség az idegrendszernek!

Folyékony VAS – Vaspótlás egyszerűen! – Várandósok figyelem!

Ginseng Energy – Extra energiát a szervezetnek! – Immunerősítés és jobb közérzet!

Haj, bőr és köröm marhakollagén multivitaminnal – A szépség őre, a napi kozmetikus!

Folyékony hialuronsav C-vitaminnal – Bőrhidratáltság és ízületvédelem, a szükséges plusz!

JOINT – ízületvédelem cukormentesen vitaminokkal – Légy ruganyos idősen is!

MAN – multivitamin férfiaknak – A szükséges napi alap!

MAN 50+ – multavitamin 50 feletti férfiaknak – A szükséges napi alap!

MEGA Sport multivitamin – Erőfokozó sportolóknak!

SUPER KIDS multivitamin gyermekeknek – A szükséges napi alap!

ULTRA+ multivitamin – Megbízható alap azoknak, akik szeretik a kihívásokat!

WOMAN – multivitamin nőknek – A szükséges napi alap!

WOMAN 50+ – multivitamin 50 feletti nőknek – A szükséges napi alap!

A folyékony multivitaminok és más folyékony termékek előnyei

Folyékony készítmények, amelyek működnek!

A Swedish Nutra olyan folyékony étrend-kiegészítőkre specializálódik, amelyek a Föld legjobb összetevőiből készülnek, és a napi adag akár 30-szor több hatóanyagot is tartalmaz, mint a tabletták, kapszulák, mert a készítmények koncentráltak, és nincs bennük semmi felesleges!

Minden vitamin és ásványi anyag egyben!

A Swedish Nutra folyékony multivitaminok tartalmazzák a vízben és zsírban oldódó vitaminokat. Ilyen a C- és D3-vitamin, a B-komplex vitamincsalád tagjai, ide tartozik az A- és E-vitamin is.

Ezeken kívül a készítményekben benne vannak az olyan ásványi anyagok és nyomelemek is, mint például a cink, jód, kalcium, kálium, magnézium, réz és vas olyan jól felszívódó formában, ami biztosítja a kiváló hasznosulást.

A fenti értékes összetevőkön kívül a Swedish Nutra termékekben jellemzően vannak különféle tápanyagokban gazdag zöldségek és gyümölcsök, valamint aminosavak, illetve termékenként más összetevők is, például kollagénfehérjék.

Ilyen a „Szuper Zöld Keverék”, ami a következőkből áll: ázsiai ginzeng gyökér, citrus bioflavonoidok (mandarinból), cékla, lucerna, brokkoli, spirulina, aloe vera, zöld tea, szőlőmag, likopin (paradicsomból).

Megtalálhatók bennük az olyan adaptogén gyógynövények is, mint az ashwagandha. Ez a nagyon értékes összetevő harmonizálja a szervezet működését, azaz a túlműködést csillapítja, míg az alulműködést serkenti. Azokra a szervekre nincs hatással, amelyek megfelelően működnek.

Hatékony felszívódás – legalább 3-4-szerese a kapszuláknak, tablettáknak!

A termékek hatóanyagainak a felszívódási aránya sokkal nagyobb, mint a tablettáknak vagy más készítményeknek, köszönhetően a vízben oldhatóságuknak.

Ma már szinte nincs olyan ember, akinek ne lennének emésztési és/vagy felszívódási zavarai.

A bélflóránk sérült, a gluténfogyasztás általános, mert a búzalisztből készült tészták és kenyérfélék fogyasztása az alap a mai szokásos étrendben. A stressz szinte állandósult az életünkben, így a folyamatos hatása is rontja az emésztést, a felszívódás hatékonyságát.

A folyékony vitaminokat és más készítményeket nem kell megemésztenünk, a bennük levő hatóanyagok felszívódása már a gyomorban elkezdődik, és a maradék is gyorsan felszívódik a vékonybél gyomrot követő rövid szakaszában.

Így a napi adag bevétele után már perceken belül bejut a vitamin és más hasznos összetevő a vérkeringésbe. Ez főleg akkor van így, ha még evés előtt kb. negyedórával megisszuk a pohár vízbe öntött napi adagot.

Nincs fölösleges összetevő!

Az iható készítményekhez nincs szükség térfogatnövelőkre, kötő- és töltőanyagokra vagy zselatinra. Maradjon minden természetes!

Megbízható gyártás!

Minden készítményt a svédországi Malmöben működő laboratóriumban fejlesztenek ki és ott is tesztelik le őket. A gyártás során alkalmazott HACCP élelmiszer-biztonsági rendszer garantálja a minőséget. Ez a HACCP minőségbiztosítási rendszer a „termőföldtől az asztalig” kíséri végig a gyártási és forgalmazási gyakorlatot, ezzel garantálva a termékek megbízhatóságát.

Speciális igények kielégítése

A svéd folyékony készítmények az egészségfejlesztés bajnokai! A bennük levő hatékonyan felszívódó, könnyen megiható folyékony hatóanyagok gyengéden támogatják az egészséges folyamatokat a szervezetünkben.

A készítményekben levő, életkorra és nemre odafigyelő, vagy éppen speciális igényeket is kielégítő hatékony összetevők, egymással összehangolva, egymást erősítve fejtik ki a jótékony hatásunkat.

Komplex összetétel

A svéd folyékony vitaminok igazi hatóanyag-komplexek, mert nem csak az egyes vitaminokat és más tápanyagokat tartalmazzák, hanem vitamincsaládokat is, valamint egymást kölcsönösen segítő ásványi anyagokat és nyomelemeket is, amelyek így együtt nagyon hatékonyan érik el a kívánt hatásukat.

Szuperélelmiszer tartalom!

A készítmények többsége tartalmaz még teljes szuperélelmiszerekből, azaz szuperzöldekből és tápanyagdús gyümölcsökből nyert koncentrált tápanyagokat is, amiknek hatása egyedülálló.

A termékek különlegessége, hogy a fentieken kívül aminosavakat is tartalmaznak, amelyek többletenergiához juttatnak bennünket.

Ezek az aminosavak lehetnek a bőrünket és ízületeinket védő kollagénfehérjéket alkotó összetevők is, amelyeket a többi hasznos összetevővel együtt kerülnek be a szervezetbe.

Így már olyan biológiailag aktív összetevők segítik a fogyasztó egészségét, amelyek más termékekben nincsenek, vagy ha igen, akkor az ilyen termék ára nagyon magas.

Aktív összetevők sokasága!

A svéd folyékony készítmények között nem ritka a száznál is több aktív összetevő egyetlen adagban!

A svéd folyékony készítmények ezért nagyon költséghatékony megoldásai az táplálék-kiegészítőkkel elérhető előnyöknek, mivel egyetlen napi adag csupán 15 ml körül van.

Néhány konkrét példa

Swedish Nutra Multivitamin Nőknek termékben több mint 140 értékes összetevő van, többek kötött 13-féle vitamint, 8-féle ásványi összetevőt, kiegészítve további 72-féle nyomelemmel, valamint 20-féle szuperélelmiszer kivonatot találnunk benne. Ezek mellett vannak benne még aminosavak is.

Swedish Nutra Multivitamin Férfiaknak termék a női multivitaminhoz hasonlóan tömve van hatóanyagokkal. Ebben a készítményben is több mint 140 értékes összetevő van, hasonló bőségben, mint a női multivitamin esetén.

A Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti hölgyeknek készítmény 149 aktív összetevőt tartalmaz. Az összetevők között 21-féle szuperzöld és szupergyümölcs kivonatát találjuk, illetve itt is megtalálhatók a női szervezet számára szükséges aminosavak is a vitaminok, ásványi anyagok és nyomelem mellett.

A Swedish Nutra Multivitamin 50 év feletti uraknak készítmény sem fukarkodik a hatóanyagokban. Ebben is 149 biológiailag aktív összetevő van, melyek támogatják a férfiak szervezetét.

Hatékony ár/érték arány

A tablettás és a folyékony készítmények felszívódási aránya 1:3-hoz a folyékonyak javára, azaz a folyékony hatóanyagok kb. 3-szor több tablettás vagy kapszulás hatóanyagnak felel meg.

A C-vitamintartalom a folyékony multivitaminokban másfélszeres mennyiségnek felel meg az 500 mg-os mennyiséggel, hiába van a tablettásban 1000 mg, mert abból csak 330 mg szívódik fel.

A B-vitamincsalád esetén a példaként vett a WOMAN 50+ multivitaminban 30 mg van, míg egy átlag tablettásban 50 mg. A felszívódási arány miatt az előny újra a folyékony vitaminnál van, mert a tablettás 50 mg-ból jó esetben 15–20 mg szívódik csak fel.

Mennyiségi előny!

A svéd folyékony készítmények esetén csak a kupakban levő adagot kell meginnunk, míg a tablettás multivitamin esetén, 8–10 db tablettát, vagy kapszulát kell lenyelni.

További folyékony multivitamin előny, hogy a tablettás készítmények között alig találni olyat, amiben van szuperzöldség vagy szupergyümölcs összetevő, illetve aminosav.

Nézzük a konkrét pénzösszegeket!

A svéd női 50+ folyékony multivitaminban 147 aktív összetevő van, míg egy jó minőségűnek mondott tablettás multivitaminban 33. Bár ez már kirívó eset a tablettás multivitaminok között, mert már az is jó, ha van bennük 20–25 összetevő!

Ez a bizonyos tablettás, az idősebb korosztálynak szánt multivitamin 9900 Ft. 

Ha szeretnénk még szedni szuperzöldeket és aminosavakat is, akkor további 4500 Ft és 6500 Ft költséggel kell számolni.

Azaz most tartunk 22.000 Ft körül, és ha komolyan vesszük a minőségi igényeinket (például bio minősítésű alapanyagok), akkor már akár 30.000 Ft felett járhatunk havonta a táplálék-kiegészítőkre kiadott összeggel.

De ne feledjük, hogy a tablettás készítményekből a felszívódás nem 100%-os, sőt, örüljünk, ha a ráírt mennyiségeknek a harmada (33%) hasznosul!

Így már nyugodtan számíthatunk akár 90.000 Ft, vagy még ennél is több havi költséggel, ha ugyanazt az egészségvédő, támogató hatást szeretnénk elérni, mint amit a folyékony női 50+ multivitaminnal elérhetünk!

Ezzel szemben a svéd folyékony női 50+ multivitamin ára havi 6990 Ft.

Könnyű fogyaszthatóság

Egy kupakkal elég!

A svéd folyékony készítmények adagja minden esetben egy adagoló kupak, ami általában 15 ml. Ennyit kell bevenni. Ezt bárkinek könnyű megtennie.

Ez egyértelmen kényelmes bevétel, ráadásul finom, gyümölcsös ízesítéssel. A felhasznált ízesítő anyag minden esetben természetes, élő kivonat, nem mesterséges ízanyag.

Nyelési problémák esetén is működik!

Gyermekeknél, időseknél gyakoriak lehetnek a nyelési problémák, amelyek főleg a nagyobb kapszulák, tabletták bevételekor jelentkeznek. Ilyenkor nem megy le a tabletta a torkon, és kiöklendezhetik. Ilyenkor sok vízzel való bevétellel próbálkoznak az ilyen problémával küzdők.

De minek a tabletta, kapszula, amikor a pohár víz már tartalmazza a folyékony készítményt is?

Még pohár víz sem kell hozzá! Csak idd ki a kupakot, majd öblítsd ki! Éppen ezért gyermekek és idősek is szívesen fogyasztják a svéd folyékony termékeket!

Folyékonyak – hatékonyak – finomak!


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek