fbpx
6.4 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Idősen is okosan!

Az életkor előrehaladtával, az ereinket érő hatások miatt egyre kevesebb vér jut az életfontosságú szerveinkbe, így az agyunkba is.

- Hirdetés -

Ezért idővel se a figyelmünk élessége, se az összpontosító képességünk ereje nem marad meg a fiatalokunkban megszokott szinten. Ezért az évtizedek múlásával már észrevehetően nem megy úgy a tanulás, a figyelem összpontosítása, mint annak idején az iskolában.

A Myrobalan – „a tibeti gyógyászat ősi bölcsessége modern köntösben” – most is hatékony megoldást kínál a gondolkodásunk frissességének megőrzésére!

Olvasd tovább a cikkünket!

Koncentráció és figyelem

A külvilágból és a testünkből az agyunkba érkező számtalan inger alapján minderről információt kapunk. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen eszköz a figyelmünk.

A figyelem a számunkra lényeges ingereket különbözteti meg a lényegtelenektől. Ennek a folyamatnak egy része genetikai adottság alapján működik, a másik részét tanuljuk. A figyelmünket irányíthatjuk tudatosan, aktívan, vagy szándékunktól függetlenül terelheti el azt valamilyen inger. Meg tudjuk tanulni például megosztani figyelmünket autóvezetés közben, vagy oda tudunk koncentrálni egy-egy éppen megoldandó feladatra, de ha fáradtak vagyunk, vagy ha valami probléma foglalkoztat bennünket, a figyelmünk irányítása és működtetése nehezebb lehet.

Az összpontosítás a figyelmünk tudatos koncentrálása, és annak a képessége, hogy ezt más ingerek ellenére hosszú ideig fenn tudjuk tartani.

Agyunk vérellátása

A figyelem, az összpontosítás és más gondolkodási képességünk, emlékezetünk ki van szolgáltatva az agyunk vérellátásának. Az agyunk folyamatos, zökkenőmentes vérellátása létfontosságú a jó gondolkodáshoz, emlékezethez.

Agyunk teljes testtömegünk kb. 2 %-át teszi ki, mégis a szív által pumpált vér mintegy 15 %-a jut el az agyunkba. Az agyunk oxigénfelhasználása nyugalmi állapotban is eléri a vérkeringésbe került oxigén 20 %-át. Ez a néhány adat jól mutatja, hogy az agyunk vérellátásának csökkenése, vagy akár rövid időre történő megszűnése is nagyon komoly következményekkel jár az idegeink működésére.

Ha a szervekhez, szövetekhez – egészen a legkisebb ereken át – nem jut elegendő vér, akkor az érintett terület oxigén- és tápanyagellátása nem lesz megfelelő, aminek következtésben csökken a szerv, szövet teljesítő- és regenerációs képessége, így hajlamosabbá válik a megbetegedésre.

Így a szervezet egészének a működése is fokozatosan romolhat, aminek következtében bizonyos betegségek (pl. anyagcsere-betegségek, érbetegségek, sebgyógyulási zavarok) léphetnek fel vagy válnak súlyosabbá. 

Ez az agyunkra is érvényes.

DranPa agyserkentő és memóriajavító gyógynövény-komplex

Nehezen megy a koncentráció, az összpontosítás?

Nagy mentális kihívás előtt állsz? Gyakran kimegy a fejedből minden?

Ez a gyógynövény-komplex pozitívan hat a gondolkodásra, különösen a memória, a tanulás és a figyelem koncentrációja területén.

A tibeti „dran pa” (དྲན་པ) szónak számos jelentése van, melynek mindegyike az éberséghez kapcsolódik. Ezek közül néhány: tudatosság, memória, emlékezet, figyelem, gondolkodás, odafigyelés.

Kattints a képre!

A készítményben található gyógynövény-komplex támogatja az idegek működését és a gondolkodási folyamatokat, ezért jó hatással lehet az időskori demencia, a memória- és figyelemzavar ellen is.

A 13 gyógynövény együttes hatása javítja a keringést, beleértve az agy hajszálerein átmenő vér áramlását is. Ezért kapta ez a termék ezt a nevet.

Összetevők

Álombogyó, aranygyökér, ázsiai gázló, brahmi, citromfű, indiai bazsalikom, kínai kúszómagnólia, kurkuma, orvosi zsálya, páfrányfenyő (Ginkgo biloba), rozmaring, sárga mirobalán, tajgagyökér.

A fenti összetevők között ott van a memóriát javító páfrányfenyő mellett a brahmi (Bacopa monnieri) gyógynövény is, amely a hagyományos ayurvédikus gyógyászat egyik alapnövénye. Nedves, trópusi környezetben nő, és a víz alatt is jól fejlődik.

A hatóanyagai miatt az indiai és tibeti gyógyászatban évszázadok óta használják a memória javítására, a szorongás csökkentésére. Fokozza az agyműködést és enyhítheti a szorongást és a stressz okozta feszültséget. Ezenkívül csökkentheti a gyulladást és a vérnyomást is.

A többi értékes összetevő is hasonló tulajdonsággal bír, és ez a keverék összességében nagyon hatékony megoldás az agy vérellátásának fokozására, illetve az idegek működésének a támogatására.

Miben segít a DranPa?

A DranPa gyógynövény-komplex 13 különleges gyógynövény összetett erejével fejti ki a hatását.

Ez a gyógynövény-komplex segítheti a koncentrációt és az olyan gondolkodási funkciók fejlesztését, mint amilyen a figyelem, megfigyelőképesség, érzékelés-észlelés és emlékezet.

A DranPa a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érte el a Myrobalan. Ennek az elvnek az alkalmazásával egy hatékonyabb összhatás érhető el, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények egyenkénti hatásainak összegzése.

A DranPa egy 100% természetes készítmény, melynek:

  • nincsenek mellékhatásai,
  • nem okoz hozzászokást,
  • folyamatosan szedhető.

A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét tartalmazzák, semmi mást.

Kinek ajánljuk a DranPa készítményt?

A gyógynövény-komplex​ a vérkeringés serkentésével nemcsak az agyi keringést javíthatja, de segítheti a végtagok (hideg láb és kéz) bőr és izmok vérellátását is, mely pozitív hatással lehet az időskori elbutulásra, a fejfájásra, a zavartságra, a fülcsengésre és a szédülésre, sőt, az egész szervezet erőnlétére is.

Így az alábbi esetekben ajánlható (csak példaként, hasonló esetekben is hatásos):

  • extra nagy a szellemi túlterheltség (pl. vizsgaidőszak, intenzív szellemi munka)
  • koncentrációs képességek, tanulási nehézségek javítására
  • olyan munkák során, amikor szükség van tartós és maximális figyelemre
  • hivatásos gépkocsivezetőknek
  • fülzúgás és szédülés esetén
  • hideg végtagok esetén
  • gyakori fejfájáskor
  • idősebb korosztály számára az agy frissítésére, a jó memória megőrzésére.

Ajánlott adagolás

Naponta 2 kapszula, lehetőség szerint elosztva a nap folyamán. Az esti órákban nem ajánlott a szedése.

A gyógynövény-komplex folyamatosan szedhető, ugyanis csak a kibillent működést harmonizálja, az optimálisan működő szerveket nem befolyásolja. Ezek a gyógynövények soha nem lehetnek mérgezőek és normál adagolásban nem okoznak mellékhatásokat.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Kattints a képre!

A termékismertető forrása: Myrobalan DranPa termékleírás
Figyelem! Az ebben a cikkben ajánlott DranPa gyógynövény-komplex nem gyógyszer, így nem helyettesíti a szakszerű orvosi kezelést és diagnózist!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek