fbpx
3.7 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Svéd világhír a Vitalissimóban!

Svédország sokaknak egyet jelent a Volvóval!

- Hirdetés -

Bemutatjuk a táplálék-kiegészítők Volvóját!

A cikkünkből megtudod, hogy mi a kapcsolat a Swedish Nutra folyékony vitaminok és a Volvó között!

Talán az, hogy mind a kettő svéd?

Inkább az, hogy mind a kettő a kategóriájának csúcstermékei között van világszerte!

Olvasd tovább a cikket, és tudd meg a részleteket!

Volvo biztonság, Swedish Nutra egészségtudatosság!

A svéd Volvo autógyárat 1927-ben alapították Göteborgban, a svéd Swedish Nutra családi vállalkozást 2013-ban Malmöben.

A Volvo gépkocsik idővel a közlekedésbiztonság jelképeivé váltak, ahogy az az alapítói, Gustav Larson és Assar Gabrielsson megfogalmazta:
„A gépkocsikat emberek vezetik. Ezért mindennél, amit a Volvónál csinálunk, csak is a biztonság lehet a legfontosabb szempont.”

A Swedish Nutra folyékony táplálékkiegészítőket gyártó családi cég is hasonló felelősségtudattal fejleszti és gyártja a termékeit:
Célunk, hogy a legfejlettebb és leghatékonyabb étrend-kiegészítők kifejlesztésével pozitívan befolyásoljuk az egészséget. Családi vállalkozás vagyunk, és megértjük a bizalom és az őszinteség fontosságát, ezért ezt az üzleti tevékenységünk és kapcsolataink minden részébe belevetítjük.

A Testszerviz örömmel kínálja a magyar egészségtudatos közönségnek a folyékony svéd multivitaminokat és más termékeket, mert a gyártó céggel hasonló a küldetésünk: „Emberek sokaságának segíteni az egészségesebb és boldogabb élet elérésében!

A folyékony multivitaminok minőségi előállítása

Folyékony készítmények, amelyek működnek

A Swedish Nutra olyan folyékony étrend-kiegészítőkre specializálódik, amelyek a Föld legjobb összetevőiből készülnek.

Erőteljes receptúra

A folyékony készítményekből a napi adag akár 30-szor több hatóanyagot tartalmaz, mint a tabletták, mert a készítmények koncentráltak, és nincs bennük semmi felesleges!

Hatékony felszívódás

A termékek hatóanyagainak a felszívódási aránya sokkal nagyobb, mint a tablettáknak vagy más készítményeknek, köszönhetően a vízben oldhatóságuknak.

Nincs fölösleges összetevő

Az iható készítményekhez nincs szükség térfogatnövelőkre, kötő- és töltőanyagokra vagy zselatinra. Maradjon minden természetes!

Megbízható gyártás

A gyár folyékony étrend-kiegészítőket szállít mind az öt kontinensre. Jelenleg 37 országban fogyasztják a termékeket. Minden készítményt a svédországi Malmöben található laboratóriumban fejlesztik ki és ott is tesztelik le a biztonság és hatékonyság magas minősége érdekében.

Élettani előnyök

Az emésztőrendszerünk egészsége a múlté.

Gyakori panaszok közé tartozik a puffadás, a hasi görcsök, az elégtelen felszívódás a vékonybél problémák miatt.

Az így megromlott emésztésünkkel veszélybe sodort szervezetünket olyan táplálékkiegészítőkkel, vitaminforrásokkal kell segíteni, amik megkerülik ezt az egészségügyi problémát.

Ebben verhetetlenek az iható készítmények, amelyek gyorsan felszívódva pótolni tudják a modern életmód és étrend okozta hiányokat.

Ezt csak a folyékony készítmények tudják nekünk nyújtani.

A felszívódás – hasznosulás bajnokai a folyékony készítmények

A szájon át szedhető vagy megiható készítmények esetén nyilvánvaló a kérdés, hogy a hatóanyag hol és milyen hosszan szívódik fel.

Minél kevesebb a hatóanyagot körülvevő vagy kísérő anyagok mennyisége, illetve ezek minél könnyebben emészthetők, a hatóanyagok annál gyorsabban szívódnak fel.

A folyékony termékek ebben verhetetlenek, hiszen nincsen szükség emésztésre a hatóanyagok eléréséhez. Minden más formájú termék tablettáit, kapszuláit előbb meg kell dolgoznia az emésztő enzimjeinknek.

Az emésztés minősége számít.

Akinek emésztési problémái vannak, például gyakran van hasmenése, akkor nála könnyen előfordul, hogy a bevett kapszula vagy tabletta még azelőtt távozik a bélcsatornából, hogy annak értékes tartalma fel tudna szívódni.

Amikor az a célunk, hogy az értékes hatóanyagok felszívódása és hasznosulása a leghatékonyabb legyen, és ne függjön az emésztőrendszer egészségi állapotától, akkor a folyékony forma előnye vitathatatlan.

A folyékony készítmények felszívódása már a gyomorban elkezdődik, és mire a megivott adag lekerül a vékonybélbe, az már fel is szívódott, illetve a maradék a vékonybél gyomor felé eső részén már a vérkeringésbe került.

Egy igazán ütős, hatásos kombináció!

A svéd folyékony vitaminok igazi komplexek, mert nem csak egyes vitaminokat és más tápanyagokat tartalmaznak, hanem vitamincsaládokat, egymást kölcsönösen segítő ásványi anyagokat és nyomelemeket is, amelyek így együtt nagyon hatékonyan érik el az egészségtámogató céljukat, ahogy azt a gyártó végig szem előtt tartja a készítmények kifejlesztése és gyártása során.

A készítmények többsége tartalmaz még teljes szuperélelmiszer kivonatokat is, amiknek egészségtámogató hatása egyedülálló.

Így már olyan biológiailag aktív összetevők segítik a fogyasztó egészségét, amelyek más termékekben nem fordul elő, vagy ha igen, akkor az ilyen termék ára csillagászati.

A svéd folyékony készítmények között nem ritka a száznál is több aktív összetevő egyetlen adagban!

A svéd folyékony készítmények ezért nagyon költséghatékony megoldásai az táplálék-kiegészítőkkel elérhető előnyöknek, mivel egyetlen napi adag csupán 15 ml körül van.


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek