fbpx
2.8 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Támogasd az egészséged – egyszerűen, eredményesen!

Ugye ismerős, hogy mennyi erőfeszítésedbe telik javítani az egészségeden?

- Hirdetés -

Ugye elképzelhetetlen, hogy könnyedén változtass az életeden?

Ugye nehéz lenne változtatnod a napi rutinodon? 

Olvasd tovább a cikkünket, és tudd meg, hogy teheted könnyedén!

Kényszerítő változások

Elbátortalanító lehet, hogy amikor az egészségünkért kellene tennünk valamit, akkor beleütközünk abba, hogy egyszerre sok mindent meg kellene változtatnunk.

Ha ezért kutakodni kezdünk az interneten, akkor egyre-másra szembejönnek velünk a különböző diéták, és a sok-sok tanács, hogy ezután így és így kell ennünk, és hogy mennyi időt kell fordítani a testedzésre, futásra sétára. Megmondják, mennyit kellene aludni, és ehhez mikor kellene lefeküdni.

Csakhogy miközben az ember olvassa ezt a sok-sok hasznos tanácsot, miközben tele a hűtőszekrénye az eddigi ételeinek maradékával, illetve a konyhaszekrénye a megszokott élelmiszerkészlettel: cukorral, liszttel, rizzsel és társaival, akkor kezd elbátortalanodni, és elszivárog a kezdeti nekibuzdulás.

De hát itt fájott sajog, már alig bírok feljönni a lépcsőncsak vonszolom magam – ugye mindez eléggé ismerős?

Stresszes életmódváltási kísérletek

Ekkor jön a kényszerítés. Mert mégsem lehetek olyan szerencsétlen, aki nem mer belevágni a felmerülő nehézségek és egyre növekvő kétségbeesés ellenére – mondjuk gyakran.

Pedig az önostorozás nem segít senkinek.

A bűntudat sem, amikor az ember megeszik egy krémest, vagy csak éppen valami finomat eszik. Csakhogy a finomból gyakran nem érez rá a mértékre, így az étel vagy édesség megüli a gyomrát, és puffad tőle a hasa.

De tudjuk jól, hogy ami jó lenne nekünk az hizlal és egészségtelen…

A világ már csak ilyen…

De van ebből kiút?

A reménység vége az alagút végén

Talán pislákol itt valami.

A sok-sok jótanács és étkezési megszorítások ellenére elképzelhető egy másik út is, egy amolyan kiskapu, ami mégis sikerre vezethetne.

Már hallom is a sóhajt, mi lehet ez?

Az új mottó, az új lehetőség így hangzik:

„Legyél előbb egészségesebb, hogy egy kicsit könnyebb legyen az életed.”

Ez a korábbi, „kis lépések – nagy eredmények” mottó tovább gondolt változata.

Szerzett tápanyaghiány

különböző orvosi felmérések újra és újra azzal jönnek, hogy a népesség ennyi meg ennyi százalékának hiánya van különböző vitaminokból, ásványi anyagokból. Példaként itt van egy ilyen cikkVagy például itt, és itt is hasonlóról olvashatsz.

Talán elég lesz ennyi példa. Az ilyen és hasonló cikkek, egészségügyi felhívások mind az új mottó igazát erősítik: „Legyél előbb egészségesebb, hogy egy kicsit könnyebb legyen az életed.”

Egy kattintásnyira van tőled a Testszerviz egészségfejlesztő megoldás!

A vitalissimo.hu Testszerviz webáruház forradalmi svéd folyékony vitaminja és más készítményei az egészségfejlesztés bajnokai!

A készítményekben levő hatékonyan felszívódókönnyen megiható folyékony hatóanyagok nem lórúgásként fejtik ki a hatásukat, hanem szépen, gyengéden támogatják az egészséges folyamatokat a szervezetünkben.

A készítményekben levő, életkorra és nemre odafigyelő, vagy éppen speciális igényeket is kielégítő hatékony összetevők, egymással összehangolva, mintegy egymást erősítve fejtik ki a jótékony hatásunkat.

Nem kell totális zűrzavarrá változtatnunk az életünket, hogy akkor most mit ehetünk és mit nem? Hová rakom a gyereket, hogy legyen egy órám a futáshoz? Hogyan egyeztessem össze a megszokott életvitelem a legfrissebb egészségfejlesztő módszerek követelményeivel?

Hát sehogy. De nem is kell!

Kattints a képre!
Kattints a képre!
Kattints a képre!
Kattints a képre!

svéd folyékony egészségfejlesztő készítmények megszüntetik a tápanyaghiányt, gyengéden támogatják a szervezet teljes működését, védik az ízületeket, segítenek a bőr és a körmök, valamint a haj egészségnek megőrzésében.

Ezek között a folyékony készítmények között van olyan, amelyik előmozdítja a szervezet öngyógyító folyamataittámogatja az immunrendszert, és vannak olyanok is, amelyek segítenek megőrizi bőrünk fiatalságát, szépségét.

Itt az idő, hogy új minőségi szintre emeld az egészségedet anélkül,
hogy felforgasd az egész életedet!

Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek