fbpx
11.2 C
Budapest
2024. március 13. szerda

Testszerviz

Webáruház

Köszönet minden hölgynek!

Nemzetközi Nőnap

Lányok, asszonyok, felségek, nőtestvérek, édesanyák, nagymamák, kolléganők, barátnők, minden nap legyen nőnap! A Testszerviznél imádunk Benneteket!

- Hirdetés -

A Testszerviz ügyfeleinek döntő többsége olyan hölgy, családanya, dolgos, egészségtudatos nő, aki elkötelezett az egészségének, életminősgének javításában.

A nagyszerű munkát végző Testszerviz Konzultánsok kivétek nélkül olyan hölgyek, akik odaadással, törődő gondoskodással végzik munkájukat nap mint nap.

Ezért a Testszerviz számára kiemelten fontos ünnep minden évben a Nemzetközi Nőnap, március 8-a, aminek gyökerei a 19. század közepéig nyúlnak vissza.

1857. március 8-án a jobb munkafeltételekért és magasabb fizetésért tüntető textilipari nődolgozók vonultak fel New York utcáin.

A 20. század elején egyre inkább egy márciusi naphoz kapcsolódtak a nők egyenjogúságáért küzdők megmozdulásai, aminek következtében 1911. március 19-én Ausztriában, Dániában, Németországban és Svájcban megtartották az első nemzetközi nőnapot a világon.

Magyarország a nőnapi felhíváshoz először 1913-ban csatlakozott, amikor az Országos Nőszervező Bizottság röplapokat osztott. A következő évben, 1914-ben már országszerte különféle, a nők helyzetévvel kapcsolatos rendezvényeket szerveztek.

Nőnapi akció a hölgyek tiszteletére!

A Vitalissimo Egészség Webáruház március 4-8. között minden Testszerviz Extra sajátmárkás termékre és 16 féle Swedish Nutra svéd prémium folyékony vitaminra

10% nőnapi kedvezményt ad.

Testszerviz Vidd Magaddal Zöldturmix por,

Testszerviz Fodroskel por,

Testszerviz Gluténmentes tészták,

Testszerviz Epres és Citromos Kollagének,

16 féle svéd folyékony multivitamin minden korosztálynak,

ízületvédő italok és az örök szépséget elhozó hialuronsav is a kínálatban.

Látogass el hozzánk és nézd meg az ünnepi ajánlatunkat!

TESTSZERVIZ SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEK

SVÉD FOLYÉKONY MULTIVITAMINOK

A vásárlásnál használd a

NONAP8

kuponkódot, melyet a megrendelés leadása közben a pénztárnál írj be a Kuponkód mezőbe.

A fenti termékekre azonnal ott a 10%!

Boldog Nőnapot kívánunk minden csodálatos hölgynek!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek