fbpx
24.1 C
Budapest
2024. július 12. péntek

Testszerviz

Webáruház

Ultrafeldolgozott egészségveszélyek

Az élelmiszeripar egyre nagyobb sebességre kapcsol, az egészségünkkel már csak magunk törődhetünk igazán!

- Hirdetés -

Ebben az öngondoskodásban segít a Testszerviz 2023-ban is!

Nyugati világunk

Amit ma „nyugati világnak”, vagy egyszerűen „Nyugatnak” hívunk, magában foglalja Európa nagy részét, Ausztráliát és az észak-amerikai kontinenst.

Ez a nyugati világ kezd ébredezni az egészségtudatosság tekintetében.

Az orvosok, az emberi szervezet működésével foglalkozó kutatók szűk köre és az itt élő emberek egészségtudatosabb része kezd rájönni arra, hogy a civilizációs betegségeket a „nyugati típusú táplálkozás” okozza.

Mára már kiderült, hogy az alapélelmiszereknek számító, gyorsan felszívódó szénhidrátokat kínáló élelmiszerek, mint a gabonafélékburgonyakukoricarizs és a cukor, valamint a sütőolajok, mint például a napraforgó-pálma-repce-szójaolajok felelősek a minket sújtó betegségek jelentős részéért.

Alkalmazkodási képtelenség

Világos, hogy a mai ember kifejlődése során évmilliókig csiszolgatott anyagcsere és más, szervezetünkben végbemenő biológiai folyamatok nem képesek alkalmazkodni a fenti jellemzőkkel leírható nyugati étrendhez, annak kialakulásának 120 éve alatt.

A finomított szénhidrátok és a sütőolajok 20. századi elterjedésével párhuzamosan népbetegséggé vált az elhízás, a szív- és érrendszeri betegségek és a rák.

Az 1950-es évekhez képest tízszeresére nőtt a 2-es típusú cukorbetegek száma.

Ultrafeldolgozott élelmiszerek

A 19. század második felétől kezdve a fejlett iparral rendelkező országokban bevezetett egyre több ipari élelmiszerrel kapcsolatban soha nem végeztek vizsgálatokat a hosszú távú, egészségre gyakorolt hatásukkal kapcsolatban.

Az élelmiszeripar szabadon hazardírozhat az egészségünkkel, az állami felügyelet csak az adalékanyagokat teszteli, hogy van-e bármelyiknek bizonyítható rövidtávú megbetegítő hatása.

Valójában egy új korszakba léptünk a tápanyagot már alig tartalmazó ultrafeldolgozott élelmiszerekkel.

Ez ellen az egészségkárosítás ellen magunknak kell védekeznünk!

Ehhez a védekezéshez nyújt támogatást a Testszerviz és a Vitalissimo webáruház!

Mi a Testszerviz megoldás?

megoldás kettős lehet: egyrészt a tudatos életmódváltás, aminek során kiiktatjuk ezeket az élelmiszereket az étrendünkből, másrészt a hiányzó vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlása.

Ez utóbbira kiváló segítség a Vitalissimo webáruház folyékony vitamin kínálata.

Ezek a folyékony termékek hatékony felszívódással remekül feltöltik a szervezetünket az ételeinkből már alig bevihető tápanyagokkal.


Kattints a képre!

Itt az életmódváltáshoz szükséges tudás!

A másik lehetőség az életmódváltás, aminek sikeres véghezviteléhez elengedhetetlen a szükséges tudás megszerzése. Ezt kínálják a Testszerviz Kulcs könyvek!


Kattints a képre!


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek