fbpx
16.7 C
Budapest
2024. április 26. péntek

Testszerviz

Webáruház

Örömfokozó vitaminok

Az, hogy párunkat boldognak lássuk, szükséges a saját felhőtlen örömünkhöz is. Az életünk intim oldalához nyújtunk segítséget ezzel a cikkünket!

- Hirdetés -

A boldogságunk egyik pillére

Az intimitás, a mindkét félnek kielégítő nemi élet fontos része a boldogságunk megélésének.

Tudjuk jól, hogy a stressz, a betegségek, a túlterhelt immunrendszer, a megborult hormonrendszer aláássa nemcsak az egészséget, de a párkapcsolatokat is.

Éppen ezért a Testszerviznél fontosnak tartjuk, hogy közreadjuk azokat a tudnivalókat, amelyekkel hatékonyan támogathatja bárki a párja és a saját boldogságát az egészséges életmód és a táplálékkiegészítők szintjén is.

Erről nagyon kevés információ érhető el, pedig ez legalább annyira fontos, mint a párkapcsolatra ható érzelmi-lelki tényezőkről elérhető tudás.

Testszerviz Vitalissimo egészség megoldások

Tudjuk jól, hogy a stresszből való regeneráció nélkül nincs kielégítő nemi élet, éppen ezért az ezzel kapcsolatos támogatásunkat vettük az első helyre.

A stresszes helyzetek kipihenéséhez, a jó lelki-érzelmi egyensúly megteremtéséhez ajánljuk a Myrobalan termékcsaládból a Bioxan kiegyensúlyozó gyógynövény komplex terméket, amely segíti a stressz enyhítését és a regenerálódás támogatását.


Kattints a képre!

A-vitamin

A női és férfi nemi hormonok termelődéséhez az A-vitamin nélkülözhetetlen. Hiányában nem működik rendesen a hormonrendszer, és ez a nemi vágyat is befolyásolja.

D-vitamin

A D-vitamin az egyik olyan vitamin, amelyre különösen télen fontos odafigyelnünk, hogy elegendő mennyiséghez jusson a szervezetünk.

Nemcsak támogatja az immunrendszert, de hiányában mindkét nemnél alacsonyabb lesz a libidó. A férfiaknál csökkenhet a tesztoszteronszint, ami rontja a spermiumtermelődést, és hiányában akár erekciós zavarok, impotencia is felléphet.

A nőknél D-vitaminhiány miatt megnő a mióma, az endometriózis és a PCOS kialakulásának kockázata.

B12-vitamin

A B12-vitamin leginkább energianövelő hatásáról ismert, de azt már kevesen tudják, hogy ez a vitamin segíti a szexuális vágy fennmaradását is.

Cink

Cink nélkül nincs hormonális egészség. Ez a nyomelem leginkább a tesztoszteronszint szabályozásában segít, ami nem csupán a férfiak, hanem a nők esetében is fontos. A cink rendszeres bevitele segít elkerülni a meddőséget.

Vas

Sokféle tünet jelentkezik vashiány esetén. A fáradékonyság, a szédülés, a gyengeség, a terhelhetőség csökkenése és a sápadtság a leggyakoribb jele, hogy valakinek vashiánya van.

Ha nincs elég vas a szervezetünkben, akkor a nemi vágyunk is csökken.

Svéd folyékony multivitamin készítmények

A fenti vitaminok és nyomelemek mind elegendő mennyiségben vannak jelen a Swedish Nutra termékcsalád nőknek és férfiaknak készült folyékony multivitamin termékeiben pont úgy, ahogy szükséges.

A gyorsan felszívódó folyékony vitaminok és nyomelemek rövid idő alatt, hatékonyan segítik a szervezetünk nemi működését is.


Kattints a képre!


Kattints a képre!

Kulcs a nőiséghez könyv

A boldog emberi lét elképzelhetetlen boldog nő nélkül. A Kulcs a nőiséghez című könyv minden olyan fontos egészségügyi és életmódbeli tudnivalót tartalmaz, ami bármilyen korú hölgynek segít elérni az egészségesebb, boldogabb életet, megélni és kiteljesíteni a nőiességét.

Csatlakozz a Kulcs a nőiséghez című könyv egyre növekvő olvasótáborához!


Kattints a képre!
Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek