fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Búsuló zászlótartó

Ne dugd a fejed a homokba!

A házipatika.com férfiegészséggel foglalkozó cikke szerint ma már minden második negyven évnél idősebb férfi küzd merevedési problémákkal, vagyis világszerte százmilliókat érint ez a szexuális élet minőségét jelentősen csökkentő funkciózavar.

- Hirdetés -

Ez a probléma elég fontos ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyva a „tabutéma” besorolást, újra én is kiemelten foglalkozzak vele ebben a cikkben.

Az életkor előrehaladtával természetesen a férfiak szervezetét is érik hormonális változások, ahogy erről ebben a cikkemben már írtam. Így most nem is csaupán ebből a szempontból néznék e probléma mögé.

A fenti házipatika cikk a merevedési zavar mögött elsősorban lelki okokat lát, de ír a szervi okokról is, azonban keveset szól azokról az életmódbeli tényezőkről, amelyek ennek a problémának a okai lehetnek.

Légzés – alvás – merevedés kapcsolat

Patrick McKeown az „Atomikus fókusz” című légzéssel foglakozó könyvében így ír az alvásról szóló fejezetben:

„Ha a légzés egészséges, akkor éberen kelsz reggel, az orrodon át veszed a levegőt, a szád pedig nedves. Férfiaknál pedig szintén erre utaló egyértelmű jelzés a reggeli merevedés. Nem, egyáltalán nem viccelek – ez azt mutatja, hogy a véredényeid és a szíved működése megfelelő.”

Ez egy nagyon fontos nyom a potenciagondokkal kapcsolatban! Ez a rövid idézet két dologra hívja fel a figyelmet, az egyik a mély, minőségi alvás fontossága, ami elképzelhetetlen orrlégzés nélkül, azaz nem horkolunk alvás közben, a másik nagyon fontos kapcsolat az szív- és érrendszer egészsége.

Az orrlégzésre a stressz, míg a szív- és érrendszeri problémákra az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség jelenti a veszélyt.

Újra a vádlottak padján?

Mindkét tényező visszavezethető a modern életmódunkra, illetve a cukorban és más, gyorsan felszívódó szénhidrátokban gazdag étrendre. A cukorbetegségről éppen tegnap írtam egy cikket, amit nyugodt szívvel ajánlok ennek a cikknek az olvasóinak is.

Testszerviz tudástár

Elsősorban az étrendet kell megváltoztatni. Ezzel kapcsolatban számos lehetőséget kínálunk a változtatni vágyók számára:

A Kulcs a tápanyagokhoz című könyv növeli a helyes élelmiszerekkel és tápanyagokban dús ételösszetevőkkel kapcsolatos tudatosságot.

A Kulcs a hormonokhoz című könyv megnöveli férfiak számára is a hormonrendszer működésének megértését, ez nem csak a nőket érinti!

A Kulcs a stresszhez című nagyszerű könyvünk megismerteti az olvasót a stresszkezeléssel kapcsolatos fontos tudnivalókat.

Növeld az egészségtudatosságodat a Testszerviz Kulcs könyveivel!


Kattints a képre!

Vitalissimo webáruház

A Vitalissimo Testszerviz webáruház a női egészség mellett teret ad a férfiegészségnek is.

A potenciagondok – mint láttuk –, sajnos egyáltalán nem elszigetelt probléma, azért igenis szükség van egy azonnali megoldásra is.

Az egyik ilyen megoldás a NATUR TANYA® termékcsaládból a kirobbanó férfiasság támogatására kifejlesztett nagy sikerű termék, amely egy természetes potencianövelő és energiafokozó kifejezetten férfiaknak.

Ez a termék a hatóanyag kombinációja miatt hozzájárul a normál tesztoszteronszint fenntartásához, elősegíti a spermaképződést, az erekció kiváltását és fenntartását.

Kattints a képre!

Az inzulinrezisztencia és a 2-es típusú cukorbetegség elsődleges szövődményei a szív- és érrendszeri betegségek.
A hosszú távú férfierő szempontjából rendkívül fontos az inzulin- és vércukorszint szabályozása, megfelelő szinten tartása.

A vércukoraszint szabályozását támogató termékkínálatunkat itt találod!

Ha a férfierőről van szó, akkor nem hagyhatóak figyelmen kívül
a Testszerviz szuperélelmiszerek sem!

A Testszerviz Fodroskel por és Vidd Magaddal Zöldturmix por
segíti a megfelelő vércukorszint fenntartását egész napon át!


Kattints a képre!

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek