fbpx
29.7 C
Budapest
2024. június 25. kedd

Testszerviz

Webáruház

Finomra hangolt egyensúly

Ma már nincs vita arról a szakemberek körében, hogy a női szervezet hormonrendszerének finomhangolt működését jelentősen befolyásolja az életmód, a stressz, a káros szenvedélyek és az alváshiány.

- Hirdetés -

A modern életmódunk fontos pontja az étkezés, mert a nem megfelelő táplálkozás is hozzájárul ennek az érzékeny egyensúlynak a felbomlásához.

Bár az egészséggel foglalkozó népszerű hírportálokon is egyre gyakrabban olvashatók ilyen cikkek, de ezek az írások nem adják meg a teljes képet, és így a cikk olvasója nem kap elég megértést ahhoz, hogy miért kellene változtatnia az étrendjén, életmódján.

A Kulcs a nőiséghez című új könyvünkben megtalálható minden olyan fontos tudnivaló, amely lehetővé teszi az Olvasónak, hogy valóban ne csak félmegoldásokat kapjon a problémáira.

Íme egy olvasói visszhang a könyvről:

„Rendkívül hasznos könyv minden nőnek! A menstruációs ciklus egyes fázisainak testi és lelki hatásai pontosan úgy vannak a saját tapasztalatom szerint is, ahogy az a könyvben olvasható. Szívből ajánlom a könyvet minden nőnek! dr. S. Zs.”

A könyv nem csak közérthető leírása annak, hogy miként működik a női szervezet, hanem olyan azonnal és könnyen használható javaslatokat is tartalmaz, amikkel újra harmóniába hozható a női hormonrendszer.

A női test és a női lélek párhuzamos fejlődése, egymásra hatása, hogy a nőiséget megértsük és kiteljesíthessük!Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek