fbpx
5.1 C
Budapest
2024. április 25. csütörtök

Testszerviz

Webáruház

Az új élet bölcsője

Egy, az amerikai CNN-en megjelent tudományos hír szerint egy nő termékenysége befolyásolja a várható élethosszát is.

- Hirdetés -

Emögött a hír mögött a petefészkek egészsége, illetve ezeknek a női szerveknek az öregedése áll. A fenti hírből kiderül az is, hogy a petefészkek állapotának korral járó változásai az öregedés felgyorsított modelljét mutatják.

Jennifer Garrison, a kaliforniai Buck Öregedéskutató Intézet adjunktusa szerint az elöregedett petefészkek következményei túlmutatnak a termékenységen, különös tekintettel a menopauza idején, amikor a menstruációs ciklus megszűnik.

Ekkor ugyanis a leállt petefészkek már nem termelik tovább az ösztrogént és a progeszteront. Ezek a hormonok kulcsszerepet játszanak a nők egészségében.

Tudj meg többet ezekről a hormonokról és az egészségedre gyakorolt hatásaikról a legújabb Kulcs könyvünkből, amely a Kulcs a nőiséghez címet viseli.

Ez az új könyvünk átfogó képet ad a női lét minden egészségügyi vonatkozásától a kamaszkortól az időskorig.

Pontosan megérthetőek belőle azok a hormonális és más egészségügyi változások, amelyekkel egy nő az életében találkozik.

Íme néhány visszajelzés a könyv első olvasóitól:

„Nagyon érthetően megírt könyv, rengeteg hasznos információval. Nagyon örülök, hogy már elolvashattam. Sz. M.”

„Rendkívül hasznos könyv minden nőnek! A menstruációs ciklus egyes fázisainak testi és lelki hatásai pontosan úgy vannak a saját tapasztalatom szerint is, ahogy a könyvben olvasható. Szívből ajánlom a könyvet minden nőnek. dr. S. Zs.” „Ma megkaptam a könyvet, és azonnal elkezdtem olvasni. Szívből gratulálok a megírásához, mert nagyon hasznos a könyv! Sz. T-né.”Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek