fbpx
27.2 C
Budapest
2024. július 13. szombat

Testszerviz

Webáruház

Bárhol olvashatod!

A Testszerviz Kulcs könyvei az egészségesebb és boldogabb női lét lehetőségét kínálják az olvasóknak. Férfiaknak pedig a nő igazi megértését, hogy jobban szerethessük őket!

- Hirdetés -

Így van ez az új, Kulcs a nőiséghez című könyvünkkel is, ami most már e-könyvként is elérhető!

Íme néhány olvasói visszajelzés, ami visszaigazolja a könyv jó hírét!

„A Kulcs a nőiséghez könyv egyrészt a biológiai tudnivalókat adja meg, amik ahhoz szükségesek, hogy megértsük, mi hogyan működik a nőkben.
Másrészt olyan új nézőpontokat, szemléletet is ad, hogyan álljunk hozzá különféle dolgokhoz, egyfajta életvezetési tanácsadást nyújt.
Ennek a kettőnek a tökéletes kombinációja a könyv. Mindkét fajta tudás elengedhetetlen a harmonikus női léthez, és igen, ez nemcsak a női nem minden képviselőjének, hanem a férfiaknak is kötelező olvasmány. Bátran ajánlom mindenkinek! K. E.”

„Végre nálam a Kulcs a nőiséghez című új Testszerviz könyv! Nagyon tetszik! Mivel pajzsmirigy problémám van, és láttam, hogy a könyv ezzel is foglalkozik sok más, a nőket érdeklő téma mellett, nagyon örülök, hogy megvettem ezt a Kulcs könyvet. Már tudom, hogy a következő könyv a Kulcs a hormonokhoz című lesz! Sz. I.”

Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek