fbpx
20.3 C
Budapest
2024. május 19. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

Férfiak, figyelem!

Nőként, anyaként és feleségként miért fontos, hogy egy férfi is elolvassa
a Kulcs a nőiséghez című könyvet?

- Hirdetés -

Nőként úgy gondolom, hogy a férfiak a könyvet végig elolvasva kulcsot kapnak a női nem megértéséhez. A mai világban annyira boldogulunk jól, amennyire képesek vagyunk egymást megérteni. Számos vicc szól arról, hogy mennyire kusza egy nő gondolkodásmódja, érzelemvilága, milyen nehéz egyáltalán megérteni a nőt.

Végre itt egy közérthető könyv, ami a férfiak segítségére siethet ezen a területen!

A könyvben leírtak megfogadásával egy sokkal harmonikusabb kapcsolat lehet a párok között, de akár az édesanyákkal és női munkatársakkal is. Egy jól informált férfi a teljes nőiségének megélését tudja megadni a párjának, illetve a körülötte élő nőknek, mert képes őket megérteni. Ebben a könyvben megvan hozzá a segítség!

A kislányos apukák kezében biztos vagyok, hogy ez a Testszerviz Kulcs könyvünk nem fog a polcon heverni, hanem rongyosra lesz olvasva. A lányok nevelésének vannak speciális vonatkozásai, melyekről az apukák csak akkor szerezhetnek tudomást, ha elkezdenek olvasni, informálódni a nőiség titkairól.

Szerintem minden apuka vágyik arra, hogy a kislánya „örök királyként” gondoljon rá.

Ez a könyv segíti őt az ő hercegnőjéhez igazán közel kerülni. A könyv segít tartalommal megtölteni egy nagyon szoros apa-lánya kapcsolatot. A könyv segít abban is, amire minden apa vágyik, hogy a lánya feltétel nélkül, bármilyen helyzetben hozzá is forduljon az édesanyja mellett!

A sikeres és erős férfi oldalán, szokták mondani, mindig ott van az őt támogató, karakteres nő.

Egy férfinak annyira lehet férfias kisugárzása, amennyire a mellette élő nő, nőnek érzi magát.

Ha a férjnek sikerül elérnie, hogy a mellette élő hölgy boldog legyen, igazi életre szóló boldogságot tapasztalhatnak meg együtt! Ennek alapfeltétele, hogy megértsék egymást. Több évnyi boldog házasságom során azt tapasztaltam, hogy a párkapcsolatnak vannak kihívásai, az együttélésnek vannak nehézségei, de ezeket meg lehet oldani kölcsönös türelemmel és megértéssel, a megfelelő tudás birtokában. Ezt adja meg ez a könyv!

A férjeknek ez a könyv segíteni fog, hogy egy újabb szemszögből ismerjék és értsék meg a párjukat, és így jól támogassák őt, hiszen nincs olyan férj, aki ne szeretné boldognak látni a feleségét!

Kívánom, hogy a könyvben leírtak segítsenek megerősíteni és még harmonikusabbá tenni a kapcsolatot férfiak és nők között a családban és mindenhol máshol is az életben!


dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek