fbpx
16.4 C
Budapest
2024. május 24. péntek

Testszerviz

Webáruház

A szexualitás és a Kulcs a nőiséghez című könyv

Szerzőtársammal, Szabados Pállal komolyan elgondolkoztunk azon, hogy a nemiség, a szexualitás bekerüljön-e a könyvbe és ha igen, hogyan. Végül úgy döntöttünk, hogy nem tehetjük meg azt, hogy kihagyjuk az élet e fontos területét, amely nagyon sok a probléma, „félsz” forrása.

- Hirdetés -

A régen elmúlt korok a legszigorúbb tabuként kezelték ezt a részét az életnek. Az érzelmeink, belső világunk megmutatása a társunk, párunk felé nem kellene, hogy tabu legyen. Ahogy a gyermekeink megfelelő felvilágosítása sem, hiszen őket is meg kell tanítani arra, hogyan lehet boldog párkapcsolatuk.

Hogyan lehetne valaki igazán boldog, ha alapvető információi hiányoznak a szexualitás terén? Hogyan érhető el kiegyensúlyozott párkapcsolat és stabil, boldog családi légkör, ha nem beszélünk az érzelmeink kimutatásáról?

Sajnos a környezetemben is azt tapasztaltam, hogy sokszor házasságok, családok mennek tönkre, mert nincs jól kezelve ez a terület az életükben. A mai világunk túlságosan gyakran esik a szélsőségek csapdájába. Így van ez a szexualitás terén is.

Azt hiszem sokan egyetértenek velem, ha azt mondom, hogy gyakori az öncélú, nemiségre építő reklám, film, videoklip, amelyek láttán a nagyanyáink biztosan a föld alá süllyednének. Tévedés ne essék, én is mai modern nőnek tartom magam, viszont úgy gondolom, hogy sokszor már túlzásokat tapasztalunk ezen téren.

Úgy gondolom, hogy az egyik végletből, a teljes elhallgatásból ma már átcsaptunk a másik végletbe, a felelőtlen kitárulkozásba. Ez azt mutatja számomra, hogy még mindig nem tudjuk jól kezelni a szexualitást, még nem tudjuk elérni a harmóniát a nemiség terén.

A könyv szexualitással kapcsolatos fejezetén keresztül az olvasó megérti a női test működését a nemiségének szemszögéből, és olyan támpontokat kap, melyek segíthetnek neki a párkapcsolatában.

Nekünk, szerzőknek a célunk ezzel az volt, hogy segítsük a jól működő, harmonikus párkapcsolat kialakítását és hosszú távú fenntartását, hiszen ha egy nő boldog, akkor mindenki az a családban!


dr. Suba Réka
dr. Suba Rékahttp://www.testszerviz.ro
Suba Réka vagyok. Testszerviz Konzulens és rezidens orvos Marosvásárhelyen. Mivel időm nagy részét az orvostudomány tanulmányozásával töltöm, nagyon fontos számomra az egészség elérése. Ezért is próbáltam megoldást találni a testi panaszaimra, de nem szerettem volna egyből gyógyszerekkel kezdeni. Évek óta szenvedtem lassú anyagcsere következményeitől, mint például a székrekedés, puffadás. Emellett folyton elálmosodtam ebéd után, ami megakadályozott abban, hogy odafigyeljek órákon. Alacsony volt az energiaszintem. Már eleve fáradtan ébredtem és ez a nap folyamán csak fokozódott. Mivel ezek a panaszok eléggé megkeserítették az életem, elkezdtem megoldást keresni a problémáimra. Találkozva a Testszerviz technológiával világossá vált számomra, hogy helyreállítható az egyensúly a szervezetemben. A programon haladva saját magamon éreztem, hogy ha megfelelően támogatjuk a testet, az óriási energiákat mozgat meg az optimális helyreállításáért. Megtapasztaltam, hogyan hatnak a különféle táplálékok a szervezetemre és azóta tudatosabban élek. Mára már nem jelent gondot, ha a programom reggel 8-tól, este 8-ig tart. Napközben nem tör rám álmosság és az emésztési problémáim is megoldódtak. Egyszóval jól érzem magam a testemben és mindezt úgy értem el, hogy a program során sosem voltam egyedül, mindig ott álltak mellettem. A saját és a többi 170 ember tapasztalata, akik a program hatására elégedettebben éli az életét, kevésbé stresszesen, nem félve attól, hogy a leadott kilók visszamásznak, teljesen meggyőzött és a csapat tagjává akartam válni, hogy konzulensként minél több embernek segíthessek.  A program végén tudni fogod, hogyan működik a tested, mire hogyan reagál és te magad is képes leszel rá, hogy önállóan szervizeld.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

206RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek