fbpx
12.3 C
Budapest
2024. április 28. vasárnap

Testszerviz

Webáruház

A női jolly joker – angyalgyökér

A kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) gyógynövényt a hagyományos kínai orvoslás szinte minden női panaszra ajánl: a szabálytalan menstruációtól a menopauzával járó tünetekig.

- Hirdetés -

A Kínában, Koreában és Japánban honos „női ginzengként” is elnevezett gyógynövény, hatóanyagai között olyanok is vannak, melyek megelőzhetik a görcsöket, ellazítják a hajszálereket, gátolják a véralvadást. Kiegyensúlyozza az ösztrogén hormon hatásait.

A benne található antioxidáns vegyületek segíthetnek megvédeni a sejteket az oxidatív károsodástól. Az antioxidánsok védelmet nyújthatnak az öregedést okozó szabadgyökök ellen.

A gyógynövény kínai nevének a jelentése „visszatérés állapota”, amely a szabályos menstruációs ciklusra utal. A leggyakrabban használt élénkítő hatású szer.

Ezt a gyógynövényt tartalmazza az a népszerű készítmény,
amely nem hiányozhat a Vitalissimo Testszerviz webáruház kínálatából!

Hatásából adódóan nem hiányzhat egy felnőtt nő táskájából sem, kivéve várandósság és szoptatás esetén, hiszen ekkor jelentősen megváltozik a női szervezet hormonális működése.

Egy nő egészségének a középpontjában termékeny korában a menstruációs ciklus áll.

A női lét teljessége azonban – még szigorúan vett orvosi szempontból sem – csupán ebből áll.

Ismerd meg a nőiség alapjait jelentő életbevágó információkat, amelyek valóban megadják a női lét jolly jokerét, és e tudás birtokában már soha nem lesz az életed olyan, mint azelőtt!

Légy tudatában a női lét nagyszerűségének, szépségének és természetes gyökereinek, amelyek képessé tesznek a harmónia megteremtésére benned és a környezetedben!


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

205RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek