fbpx
2.8 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Harmonikus női lét

A Kulcs a nőiséghez, új Testszerviz könyvünk elővásárlási akciójának a mérlege azt mutatja, hogy a könyv iránt óriási az érdeklődés.

- Hirdetés -

A könyvvel kapcsolatos első visszhangok alátámasztják ezt a nagy érdeklődést.

Kincses Edit, a könyv anyanyelvi lektora ezt írta az új könyvünkről:

„Ez a könyv egyrészt a biológiai tudnivalókat adja meg, amik ahhoz szükségesek, hogy megértsük, mi hogyan működik bennünk, nőkben.
Másrészt viszont új nézőpontokat, szemléletet is ad, hogyan álljunk hozzá különféle dolgokhoz, egyfajta életvezetési tanácsadást is nyújt.
Ennek a kettőnek a tökéletes kombinációja a könyv.
Mindkét fajta tudás elengedhetetlen a harmonikus női léthez, és igen, ez nemcsak a női nem minden képviselőjének, hanem a férfiaknak is kötelező olvasmány.
Bátran ajánlom hát mindenkinek!”

Egy másik olvasói vélemény:

„Kedves Pali! Megkaptam a Kulcs a nőiséghez című könyvet. A csomagolás is (selyempapír) a belső finomságra, igényességre utal nekem. Na, de beleolvasva: csak ámulok. Hálásan köszönöm.  Üdvözlettel és szeretettel: Sz. V.”

És még egy:

„Nagyon örülök, hogy már a kezemben a könyv! Hálás vagyok a gyors kiszállításért, mert már nagyon vártam. S. Zs.”

Hogy meggyőződhess róla, hogy a fenti vélemények nem túloznak, lehetővé tettük, hogy beleolvass az új könyvünkbe:



Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek