fbpx
3.7 C
Budapest
2024. március 19. kedd

Testszerviz

Webáruház

Mit tudhat egy férfi a nőkről?

Természetesen itt nem a nőgyógyászokról beszélek, hanem egy átlagos pasiról, aki végigtanulta az iskoláit, de a kapott oktatása nem kifejezetten a nőkre irányult. Nyilván tanult a választott szakmájáról, és úgy általában az életben fontos dolgokról.

- Hirdetés -

Kamaszként nagyon is felkeltették a lányok a figyelmét, és ezen a téren – ha igazán érdekelték a részletek – elég egysíkú, és igazából férfiközpontú szemlélet alapján kaphatott információkat a szebbik nemről és arról, hogy kellene bánni velük. Közben rájött, hogy a téma tele van tabukkal, meg olyan régi korok ködébe nyúló „hasznos és erkölcsös szöveggel”, hogy „egy rendes ember nem beszél róla, csak csinálja”, és persze „apádnak és anyádnak jó volt úgy, akkor neked is jó lesz”.

De se egy kamasz, se egy férfi nem kérdezi meg az érintetteket, hogy valóban jó, ahogy bánik velük, mármint az életben egyáltalán, és a persze az ágyban… és egyébként is, ki kérdőjelezhetné meg egy pasi képességeit. Kérem, nem illik ezt firtatni…

Ilyenkor azért érzi a férfiember, hogy valahogy mégsem került igazán közel a nőkhöz, akik szintén nagyjából a fenti keretek között kaphattak infót a reménybeli vagy tényleges párjuk világáról.

A fentiek nagyjából mindent elmondanak az iskolai „szexuális felvilágosítás” vagy éppen a „csak felnőtteknek szóló”, hogy bánjon egy férfi a nővel bemutató tartalmakról, ahol azért könnyű ráklikkelni a korhatárra egy kamasznak is.

Így bátran kijelenthető, hogy egy férfi számára egy nő csupa titokzatosság, tőle nagyon különböző gondolatokkal, érzésekkel és vágyakkal. És hogyan kell bánni vele? Ahogy a többi srác elmeséli, meg azok a bizonyos filmek, képek bemutatják.

De kell hogy ez továbbra is így legyen?

Vajon miért ragaszkodunk olyan szilárdan a múltban gyökerező tévutakhoz? Ideje megismernünk egymást!

Ideje lenne, megbízható forrásból tudáshoz jutni!

A Testszerviz legújabb Kulcs könyve, a Kulcs a nőiséghez című, pont ezt nyújtja!

Ez a könyv pontosan megadja azokat a válaszokat, amelyekre vonatkozó kérdések mindig ott motoszkáltak a fejedben, akár nő vagy, akár férfi, de meg se merted kérdezni, vagy meg se tudtad fogalmazni, hogy előhuzakodhass vele.

Biztosítsd magadnak a saját példányod!

Olvasd együtt a könyvet a pároddal, és tudjátok meg, hogy mit, hogyan javítsatok a közös életetekben!


Szabados Pál
Szabados Pálhttps://www.testszerviztudastar.hu/
Küldetésem az életmódváltással és táplálkozással kapcsolatos igényes, tudományosan megalapozott, ismeretterjesztő művek írása. Könyveim állandó szaklektora kiváló mentorom, Dr. Kricsfalvi Péter belgyógyász főorvos és természetgyógyász, akit 2007-ben Batthyány-Strattmann László-díj tüntettek ki életművéért. A személyes sorsom alakulása, és az összegyűjtött tapasztalataim is arra ösztönöznek, hogy tovább folytassam ezt a munkát, és folyamatosan növeljem a tudásomat az emberi test működésével, az életmóddal és a különféle étrenddel és más, ide kapcsolódó ismeretek megszerzésével. Ezt a folyamatosan bővülő tudásomat nagy örömmel osztom meg a műveim iránt érdeklődőkkel.
Előző cikk
Következő cikk

Kapcsolódó cikkek

Maradj velünk

202RajongókTetszik
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek